Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağsalim kucagımıza almayı nasip etsin bugün güzel haberler duymanız ve duymam dileğiyle inşallahh dualarınızı istiyorum 😊🤲🏻
Merveu222

- 15 Eki 2019
- 25 Eyl 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Doktor kontrolümüz var bugün dua istiyorum kızlar tartışmasında
- Şafak... tartışmasında
- Ekim’de gebelik bekleyenler tartışmasındaKimler mutlu haberi bekliyor sanki günler geçmiyor😊
- Kız bebek isim önerisi tartışmasındanhrygt kizima koyacagim isim insallah AMİNE ☺️
- Sonunda doğurdum 🤗 tartışmasındaUzun uzun anlatılacak bir hikayem yok ama buradaki hikayeleri okurken hep mutlu oluyordum acaba bende o günleri görebilecekmiyim diyordum ve nasip oldu sonunda..
37. Haftamda nişanım geldi ama açılmam yoktu 1 cmcm di yeterli yumuşama da yoktu evime gönderdiler sancılarım ufak ufak vardı ama aniden onlar kesildi ve 1 gram sancı girmez oldu hurmalar, tarçın suları, yürüyüşler sguatlar, plates topunda hareketler aklınıza gelen her şeyi yaptım ama yok 38 olduk 39 olduk hala gelen giden yok 39+3te gittim ve bebeğimin suyu azalmış sadece 2 bölgede kalmış doktorum 2 gün sonra için tekrar randevu verdi 4 ekim cuma günü randevumda daha çok suyum azaldığını ve rizke atamayacağını söyledi direk yatışın yapıldı suni sancı verdiler 2 saat falan verildi sancı ama sonrasında ters giden bir şeyler oldu nstde gelen giden gelen giden aralarında konuşmalar falan ben direk dedim sezeryana alacaklar neyse 2 dakika geçti geldiler sezeryan dediler, bebeğimin minik bedeni sancılara tepki veriyor kalp atışı düşüyormuş meğersem sancı kesildi sunta takıldı ameliyathaneye girdim ve çıktım 🙃 bebeğimi gösterdiler dedim ki nasıl bir duygu bu ağlamaya başladım zaten sulu göz biriyim zor tutuyordum kendimi neyse odama çıktım 1 saat içinde bebeğim geldi miniğim miss kokulum 😍😘
Şimdi evimdeyim sizlere de tavsiye edecek olursam korkmayın ben hep normal doğum isterdim hiç hayal etmedim sezeryan hatta evde sancı çekip hastaneye gidecektim 😄 ama ben doğuma bildiğin otobüs ile güle oynaya gittim.
Acınız ne olursa olsun unutulur ilk tercih normal olsun sonra sezeryan düşünün 1 günlük ameliyatlıyım sezeryan olacaklar tabikide korkmasın ama doğal bir yol ile olması varken bulaşmayın sezeryana.
Kesinlikle külot şeklinde olan hasta bezlerinden alin ben almadım ve pişman oldum.
Özellikle sezeryan olacağını bilen anneler bedeninizden oldukça bol pijama alın benim pijamamın lastiği sıkı dedi ve giydirmedi çok idi ve büyük beden idi hazırlıklı gidin diye söylüyorum.
Rabbim dünyadaki tüm hamileleri tek nefeste sancısız acısız kurtarsın 💕
Ve bebiş bekleyip olmayan annelere de en kısa zamanda bir hamilelik nasip etsin 💞
Benim 9 aylık maceram bitti size de nasip olsun doğum hikayenizi yazmak 🤗 - 38 HAFTALIĞIM VE KANAMAM OLDU tartışmasındaSimdi geldim doktordan catala koydular 2 santim acik var dedi ağrım yokmuş hiç nstye bagladilar suan iyiyim iste suyun gelirse hastaneye gel dedi yada cok agrin olursa
- Kızlar Suyun geldiği nasıl anlaşılır? tartışmasında
- Bebek odasi halısı tartışmasında
- Çok şükür bende evladıma kavuştum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ağrılarım azalınca uzun uzunda anlatıcam çünkü hep bugünü bekledim ❤
- Sezeryan olmuş anneler yardımınıza ihtiyacım var 🙌🏻🤗 tartışmasındaMuallimehanim sana gün vermediler mi canım benim doğumum 10 ekim
- 37+2 idrar sorunu tartışmasında
- 37+2 idrar sorunu tartışmasında
- 26 haftalik mucizem Oğlum dünyaya geldi... tartışmasındaDoğum hikayemi bu kdar cabuk yazacagimi hic dusunmemistim.
3 yılın sonuda kendi kendine gelen mucizem Osman Alpim. onu ilk öğrendiğimden dogumuma kadar içimde hep bi endişeyle yaşadım ya hep birsey olurmu yaşıyor mu kalbi atıyor mu korkusuyla.her neyse 27 eylul cuma gününe kdar herhangi bir sıkıntım yoktu bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladığım için de artık icim daha rahatti.
2 iki gün koyu sarı akıntı ve surekli tuvalete çıkma hissiyle geçmişti aslinda bi anormalik olduğunun farkindaydim ama acemilik bu ya bilemedim..
Cuma akşamı akintim iyice cogalmis hatta pembeye dönmüş ve karnımdan kasiklarima inen bir agri başlamıştı 5 dakikada bir bu ağrıyı yasiyor ayakta dahi duramıyordum. Eşim artık busekilde olmayacağını doktora gtmemiz gerektigini söyleyince doktorumuzada haber verip hemen hastaneye geçtik.
Doktor geldiğinde ağrılarım iyice sıklaşmisti hemen muayene odasina geçtim doktorum vajinal muayene yapti ve biranda yüzü düştü. 2.5 cm acikligim olduğunu kesenin sarktigini hemen serklaj yapilmasi gerektiğini anlattı. Bulunduğumuz şehirde yenidogan unitesi olmadığı için her ihtimale karsi sevk başlatacağıni söyledi. Eşimle şoka girmistik yanımızda ailelerimiz yoktu ve çok acemiydik. Beni hemen ameliyathaneye alip serklaj attilar.
Kendime geldiğimde sancılarım devm ediyor ama kendimi daha iyi hissediyordum.
Ertesi gün sancıları durdurmak için verdikleri ilaçlar sayesinde sancilarimda geçmişti rahatlamistim. Doktoruma baska bir sehire gitmek istemediğimi ne kdr dayanbilirsem burda dayanmak istediğimi söyledim. O ise ısrarla carsambaya kalmadan büyük bir şehire gitmemiz gerektiğini söyledi meğer bir bildiği varmış..
Cumartesi ve pazarı sorunsz atlattim. Sali sabaha ailem ankarada yaşadığı icin uçak bilet aldik ve esyalarimizi hazirlamaya başladık.
Pazartesi aksam hastaneden çıkıp evimi toplayıp sali sabahda ankaraya ucacaktim. Ama pazartesi aksam bianda baslayan ve durmayan yogun kanamam.oldu artik birşeyler iyice ters gitmeye başlamıştı..
Bu kanamayla uçağa bile binemeyebilirdim ama Allahima şükür zar zorda olsa kendimizi ankaraya attık. Direk hastaneye geldik ve yatisim yapıldı. Ben kanamayi durdurmalarini beklerken doktorlar dikisin rahime zarar verdiğini bi an önce almazlarsa beni ve rahimi kaybedceklerini soylediler.. eşimin ve ailemin imzasiyla serklaj dikislerim alındı.. evet biraz olsun rahatlamistim. Sali gecesini sorunsuz atlattim ama çarşamba sabah tekrar sancilar başladı. Bebegim durmayacakti artık bunu anlamıştımm doktorlar doğumun başladığını ve ellerinden geleni yapacaklarını söylediler ama korkum endişem bitmiyordu. Doğumhane katında olduğum için yanima kimseyi almıyorlardi.
Nstye bağlı bir sekilde 6 7 saat sanci cektim. Açılmam 6 cm oldu bebegin başı kanala gelmişti. Endisem en ust seviyede korkuyla sanci cekmeye devam ettim..
Saat 7de artik dayanilmaz bir hal almaya başlamıştı durumum ebeyi çağırdım kontrol etti ve açılma 9 cm! Artık beni yenidogan unitesinin oldugu odaya aldılar doktor geldi suyumun patlattı. Ve ikinmam gerektiğini soylediler beceremiyordum sadece bagiriyordum.. ebeler once sakinlesmem gerektiğini ve sancim gelince ikinmam gerektiğini soylediler. O an dünyada sadece benim dogum yapmadığım bunu yaşayan milyonlarca insan olduğunu düşünüp kendimi sakinlestirdim 2. Ikinmayla bebegin kafasini altta hissettim ve 3. Ikinmada bebegim ebenin ellerindeydi..
Oan hersey geçti gözümu bebegimden alamiyordum. Aglamadi hic ses çıkarmadı öldumu.diye sordugumda.kimse cevap vermiyordu. Hemen herkes etrafını sardi ve müdahale ettiler bana kimse birsey demiyordu artık bitmiştim..
Bebegi kuvese koyup götürdüler. Bende yeni yeni kendime geliyordum doktor dikisim olmadığını söyledi. Ebeler üstümü degistrdi ve 2 saatin sonunda beni normal odaya aldılar. Ailem eşim yanımdaydı ama bebegim yoktu.
Doktorlar eşimi çağırıp bebegi göstermişler. Mucizem 840 gram doğmuş şimdilik iyi ama neler olacağını sürecin nasil isleyecegini zamanla goreceklerini iletmişler. Gece biraz daha kendime gelince gidip bebegi gördüm çok çok küçük ama tutunmuş hayata yavrum..
Sizlerden dua istiyorum arkadaşlar bebegim hayirlisiyla şu süreci atlatsın ve onuda alıp evimize dönelim. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..
- Doğuma 1 hafta kala tartışmasındaGizemsanal bol bol dua ediyorum hepimiz için inşallah gerek kalmaz küveze
- Doğuma 1 hafta kala tartışmasındaMerveu222 amin hepimiz insallah🥰🤲
- Doğuma 1 hafta kala tartışmasındaInsallah bende carsamba gunu sezeryanla dogum yapicam kizlarima🥰 gerci biraz kucuguz 35 hafta da olucak dogum, kuvöz olayimiz oluck gbi bende ondan koruyorum
- Doğuma 1 hafta kala tartışmasında
- Doğuma 1 hafta kala tartışmasındaPerşembe günü hayırlısıyla sezaryen olucam ama hamileliğimin başından beri anksiyete bırakmadı peşimi hep korku vardı içinimde bişey olacak diye aklım çıkıyordu şimdi iyice arttı böyle olan varmı düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor sürekli dua ediyorum
- 38+1 Sabırsızım 2 gün daha beklemedi tartışmasındaArtık anneyim) hamile deyilim. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi. ben istekli planlı sezeryan oldum 5 ekimde olacaktı ki sabırsız bey efendi çabuk geldi )
- Farklı Bebek İsimleri tartışmasında