Sadiyy35 Perşembe günü hayırlısıyla sezaryen olucam ama hamileliğimin başından beri anksiyete bırakmadı peşimi hep korku vardı içinimde bişey olacak diye aklım çıkıyordu şimdi iyice arttı böyle olan varmı düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor sürekli dua ediyorum
Zeynep_eylul Sadiyy35 bende persembe olucam nasipse hep vesvese var ilk dogumumda yoktu ama bunda arkamda bırakacagım kızım var diye hep aglıyorum İyi düsünelim iyi olsun 👏🏻
Sadiyy35 Merveu222 ya zaten günler geçmiyordu şimdi hiç geçmiyor hemen gelsede kucağıma alsam 😍😍 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Merveu222 Sadiyy35 ayy aynen canım aynısını bende diyorum geçmiyor günler 🥰🥰 görmeden özlemek diye buna deniyormuş resmen
Gizemsanal Insallah bende carsamba gunu sezeryanla dogum yapicam kizlarima🥰 gerci biraz kucuguz 35 hafta da olucak dogum, kuvöz olayimiz oluck gbi bende ondan koruyorum
Merveu222 Gizemsanal korkma canım bol bol dua et bizde ederiz Allahın izniyle sağsalim alın kucağınıza 💕
Sadiyy35 Zeynep_eylul benim ilk doğum belki ondandır kalbimizi ferah tutalım ki bebişimiz hissetmesin