Slnspt bizimde 97 Allah saglikla kucagimiza almak nasip etsin herkese 🥰
MMerve1102
- 11 Tem 2024
- 18 Ara 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Son 99 🩵😇 Sizin Şafak Kaç ? 🥰 tartışmasında
- 26 haftalık hamilelik kanlı kusma tartışmasında
Kizlar öncelikle herkese merhaba . 26+2 hamileyim oglene dogru kahvalti yaptıktan sonra midem bulandı kanlı istifra ettiğimi farkettim . Oglumdada açken istifra ettigimde midem zorlandigindan olurdu ama bu sefer tokken boyle olmasi endiselendirdi beni. Oglumda hasta onuda hastaneye kosturmak istemedim simdi basina gelen varsa beni bilgilendirebilir mi acaba simdiden tesekkur ederim 🌸
- 💜 Kadınlar Günü Çekilişi Başladı 💜 tartışmasında
HappyMom #mutlukadinlar
- 15 hafta cinsiyetimizi öğrendik 🎉 tartışmasında
-ilknur-12 ya bana bi doktor daha erkek gibi dedi ama umut fakirin ekmegiymis ya hala ya kizsa diye umit ediyorum bende iste bitanede kiz olsa hic fena olmazdi artik napalim saglikla gelsinde 🥰
- Yine mi kimyasal gebelik beta sonucu tartışmasında
Pptyaa onemli olan degerinizin saglikli yukselmesi iki gunde bir takip edin 🌸
- Beta HCG acil bakarmısınız tartışmasında
amnehma gayet saglikli artmis dusecegini sanmam degerinizin
- Gebelik var mı? tartışmasında
Bengum pozitif gibi duruyor canim
Bir ay sonra
- Beta bakarmısınızzz tartışmasında
Gayet saglikli ilerlemis ❤️
- Kızlar kaçıncı haftadasınız 😇 tartışmasında
Oyaa54 bizde 16+2 olduk gunler gecmyor 🥰
- Sağ taraf mı sol taraf mı tartışmasında
Normalde sola yatmanin daha saglikli oldugunu soyluyor doktorlar ancak sureklide sola yatamayiz sonuc olarak illaki donuyoruz uyurken😊
- Hangi Meyve-Sebze Oldunuz? 🤰 tartışmasında
Gulizartas patates olduk 16+2 🥰
- Sevgililer Günü Çekilişi Başladıı!🎈 tartışmasında
HappyMom #sevgiliailem
- 15 hafta cinsiyetimizi öğrendik 🎉 tartışmasında
- Düzenlendi
Dun cinsiyetimizi ogrendik bir oglum vardi ama kiz hissetmem bosaymis kizlar 😂🥰 resmi sizinlede paylastim gene bir ihtimal kordon felan degildir dimi 😂 https://share.icloud.com/photos/035ELVvXEG4tlds7BU1QyHT8A
- iPhone ile Happymom a fotoğraf yüklemek🙄 tartışmasında
Merhaba galerinizde paylasmak ostediginiz resime girdikten sonra sol alttaki gonderme isaretine tiklayip fotografi kopyala diyin sonrada buraya yapistirabilirsiniz
- Beta acil tartışmasında
Gayet normal ilerlemis canim 2 gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor seninkide gayet duzenli yuksemis
- Beta değerime bakabilir misiniz tartışmasında
Gayet normal bir durum onemli olan suan degerinizin az olmasi degil ikigunde bir saglikli ilerlemesi kac gununuz gecti bilemiyorum ama gec dollenme olabilir degeriniz gayet saglikli ilerlemis
- Kızlar acil hamilemiyim tartışmasında
Hamilesiniz ancak 2gun sonra testinizi tekrarlayin saglikli yukselmesi onemli hayirli olsun 🌸
- Bebeğin kaç haftalik olduğuna karar verememe sorunu tartışmasında
biradetanneadayi 4-5 gun cok uzun bir sure degil onden veya geriden gidebilir zamanla duzene oturuyor benimde geriden geliyordu smdi 3 gun ileriden geliyor smdi o yuzden hic skntı etmeyin 😊
- 13.Hafta 🙋🏻♀️ tartışmasında
acemianneinci merhaba 6 yasinda 😊