Sena12_ AA aynıymışız bende 37+1 sezeryan olacak benimki o yüzden ayın 7sinde gün aldık doğum olacak Allah’ın izniyle sizinki belimi cnm
MMeltem123_
- 30 Ara 2024
- 24 Ara 2024 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Kaç Haftalık Oldunuz 🔅♥️ tartışmasında
- Eşiniz uygulamayı kullandığınızı biliyor mu tartışmasında
Eymenkuzusu benimkide aynı 😂
- Düzenlendi
sana-mi-sorucam rabim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım 🧿🤲🏼
37+1 olduk 😊
- 24. Haftada kaç kilo aldınız ? tartışmasında
Dilekulgtt cümlemiz cnm inşallah 😘🤲🏼
- 24. Haftada kaç kilo aldınız ? tartışmasında
Dilekulgtt ben zaten kilolu hamile kaldım malesef ama miyde bulantisindan hiç almadim ilk aylar hep verdim sonrada 2 kilo aldım sadece 7 ocakta da kavuşuyor um prensesimle 🤲🏼🥲🧿🌷
- Atarsa 10👶🏻 tartışmasında
Kardelennnsen atarsa 9 bizdede 😊♥️
- Ocak Anneleri Burada Mı Gün Verildi mi ☺️🫶🏼 tartışmasında
Hilaldemirrr uygulaması göre 19 Ocak ama sezeryan olacağı için daha erken olacak yarın kontrole gideceğim gün verecek bakalım hangi gün gelecek prensesim 😊🤰🏼💜
- Süt gelmesi tartışmasında
Asminlina evet cnm vajina da ve karın da oluyo adet sancısı gibi doktor nts takıldı baktı sancı çıkmadı cuma günü tekrar gideceğim hem kontrol hem günü verecek doğum için sezeryan olduğu için günümüz beli olacak 🥰🤲🏼
- Süt gelmesi tartışmasında
- Düzenlendi
Asminlina evet cnm bizde ağız sütü derler en faydalı olanı bebişine 🤲rabim sağ Salim kulaklarımıza almayı nasip etsin benim de bebiş 36+4 oldu😊🤲🏼🤰🏼
- Doğum Yapacağınız Ay 🤰🏻 tartışmasında
0Seda0 Ocak ilk haftası 4 üncü sezeryan olacak 🌺🤰🏼
- Kimlerin Doğumu Ocakta 🙋🏼♀️ tartışmasında
1159098263 36+3 olduk sezeryan olacağı için 38 de alacaklar cuma günü gidip gün alacağım doktorum dan 😊🥰 sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim inşallah 🤲🏼🤲🏼🧿
- Kaç haftalıksınız/ Hangi Meyve oldunuz🥰 tartışmasında
ayse156
36+2 kavun 🥰 - Hangi Haftada Kaç Kg Aldınız🤰🏼 tartışmasında
4147 36+2 haftalık hamileyim +2 kilo aldım 🌷