38+1 heyecan dorukta :)
Kaç Haftalık Oldunuz 🔅♥️
37+1 olduk 😊
sana-mi-sorucam 28+5 bizim de 😊 serklajliyim zaten yatıyorum sürekli. Çatı ağrısı yaşıyorum yürürken hareket ederken dönerken falan o zorluyor 🥲 bir de 2 gündür fena bel ağrısı yaşıyorum bel fıtığı vardı bende o vuruyor sanırım bacağıma falan çok zorluyor hareket edemiyorum bazen 🥴 bebek büyüdüğü için mideme baskı yapıyor iyice yemekten sonra patlama hissi bende de oluyor en ufak birşey yiyip içeyim patlayacak gibi oluyorum bir de hareketsizlik olduğu için böyle oluyor sanırım 🥲 bizim bebiş sürekli baş geliş dönmüyor uzun süredir 😅
Merveeildeniz 2. Gebeliğim 35+4 haftalığız 2 kürtaj da benim var
- Düzenlendi
sana-mi-sorucam rabim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım 🧿🤲🏼
sana-mi-sorucam 24+6 olduk 💙🧿
sana-mi-sorucam 26 haftalık olduk bizde 😍😍😍
myangelson Maşallah 🌸♥️haraketsizlikle alakası yok ya Ben haraketliyim ama bende patlicam nerdeyse 🤣🤣Hata sırf bu yüzden Makat geliş duruyormus doktor gezip durma dedi djddj fıtığında katkısı vardır ama bende yokken bile perişanım iki dk ayakta iş yapayım ya da yemek yerken kopacak sanki . Vakti zamanında gelsin bebikler ♥️
Fatmanur12345 maşallah ♥️yakın tarihler o zaman doğum ne zaman görünüyor
Rumeysaeliz maşallah ♥️♥️
Meltem123_ çok Allah razı olsun 🌸♥️
Asi_07 sağlıkla kavuşun maşallah ♥️
Meltem123_ maşallah ♥️
sana-mi-sorucam 14+4 ikili tarama şüpheli dediği için bir kaç tane doktora daha gittim onlar aynı fikirde olmadı ense kalınlığı normaldi şimdi sıvı aldırmak istiyorum eşim ve ailesi saçma sapan tepki veriyorlar cinsiyetini öğrendim erkek ama bana erkek gibi gelmiyor neden bilmiyorum en başından beri kız gibi hissettim belirtilerim de öyleydi şimdi kendimi kötü hissediyorum ilk çcocugum erkek de olsa mutluyum kızda olsa mutluyum ama bilmiyorum erkek gibi hissetmiyorum hala oğlum onu istemediğimi düşünüp üzülür diye de korkuyorum
29+2 oldu civcivi ❤️
Çok zor geldik bu haftaya düşük riskim vardı 4. Aya kadarda kanama iğne hastanede yatma ile geçti.
Şuan da bebek baskı yapmış böbreğim sıkışmış rahat sindirim olmuyor idrar sıkışıyor içinde o yüzden böbrek büyümesi yaşıyorum.
Tedavisi var ben korkuyorum böbreğe boru takacaklarmış sindirim olsun diye. Ama erken doğumu tetikliyor dedi doktor ondan korkuyorum 2 ay falan kaldı diyorum dayanmaya çalışıyorum 😀
sana-mi-sorucam 25+4 👶🏻
Rabia_1634 Bu zamanla gecicek emin ol ♥️Evlat sahibi olmak ayrı bı nimetucizs zaten Sende bu kanıya varirson yakın zamanda 🌸kalbinde sorun yoksa ve Aldirmak gibi bı düşüncen yoksa amniyosenteze bence gerek yok . Allah sağlıkla kavuştursun ♥️
Hasret72 Çok zorlanmiyosan biraz dayanılır ya bebiş için herşey 🥲çok geçmiş olsun 🌸Sağlıkla gelsin
poyrazmom_ Maşallah ♥️♥️
sana-mi-sorucam çok şiddetli olunca dayanılmaz hale geliyor ambulans a hastaneye kaldırılıyorum:(