@Mavisim3457 beslenme şeklini değiş dedi protein ağırlıklı beslen dedi aslından bunu en başından söylüyorda ben etten yumurtadan falan tiksindim hiç yiyemedim
Mavisim3457

- 7 gün önce
- 24 Şub 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Bebeğiniz kaç kilo? ( 34-36 hafta arası) tartışmasında
- 51 gün 🥴 tartışmasında
- Düzenlendi
@Mavisim3457 bizde öyle evde boya badana temizlik var şuan. Çantayı hazırladım ama evi be zaman nasıl toplayacağım bilmiyorum hiç. Zaman geçtikçede daha zor oluyor 😔
- Karın kasılması sertliği tartışmasında
@Mavisim3457
Ara ara sertlik devam ediyor, hafifte sancılar vuruyor ama biraz daha bekleyeyim dedim hastaneye gitmek için - Karın kasılması sertliği tartışmasında
@Mavisim3457
Hayır biraz uzanayım dedim yine aynı sertlik canım yandı kalktım sonrasında vajinama efsane baskı yapıyor - Yarın sabah doğumum var 😇 tartışmasında
@Mavisim3457 teşekkür ederim☺☺
- Yarın sabah doğumum var 😇 tartışmasında
@Mavisim3457 İlk gebeliğim çatım ve vajinam çok darmış bebek de 4 kilodan fazla iri ondan sezeryan. Kanala da girmiş
- OMEGA 3 takviyesi tartışmasında
@Mavisim3457 dikkatli olmak lazım aslında ilaç hiç sevmem ilk başlarda mide bulantım çok olurdu yemek yiyemezdim doktor mide bulantısı için ilaç yazdı hiç kullanmadım bebegin daha doğmadan ilackolik olmasını istemem çok acil bişey olmadığı taktirde şimdi ise bı gittim magnezyum, d3, OMEGA 3, B12 birden yazilinca gözüme çok geldi bakalım hayırlısı olsun.
- OMEGA 3 takviyesi tartışmasında
- Düzenlendi
@Mavisim3457 ya bu doktor neden 2 sini birden yazdı acaba ya 2 sinin fiyatı 600 TL devlet karşılamıyor fiyattan da değil neden insan bı üründen ayrı markayla 2 tane yazarki anlamış değilim neyse çok teşekkür ederim sağolun🥰
- Hamilelik tartışmasında
@Mavisim3457 bizde istiyorduk daha 7 aylık evliyim
- Doktor önerisi İstanbul tartışmasında
@Mavisim3457 ben gidiyorum doğumum orda olacak ama her hafta aynı doktor olmuyor ama selin dikmen var o çok iyi bir randevu alın derim olmazsa Necdet öncü var yorumları da iyi bir doktor