- Düzenlendi
Gokcemom2023 genel olarak geride yaklaşık 2-2.5 hafta kadar
Gokcemom2023 genel olarak geride yaklaşık 2-2.5 hafta kadar
AslanMerak saglıklı olsun da gerisi onemli degil kilo falan benimde en son karın cevresi 1 hafta gerideydi persembe kontrolüm var bakalım hayırlısı🥲
Gokcemom2023 ben vallahi hiç takmıyorum çok şükür eli ayağı sapasağlam boyu posu yerinde organlarında bir sorun yok, benim için kilo hiç problem değil ☺️🫶🏻🥰
Selmapiskin ya i iyi kilosu o zaman
bnc 36 hafta 3kg 49cm
AslanMerak valla benim içinde benim kızım fındık olacak👶
Benim bebeğim 34 hadtada 1900 kg erken doğum riski var her hafta gelişmezse alacam dedi 😖
Bugün kontrole gittim 36+3 2750 gr bebiş
Sodasever Peki bebeğin kilo alması yönünde beslenme hkda bilgi verilmiyor mu,
Bebek mi kilo almıyor bir durum mu var
bnc 35+3üm 2940 dedi bugün kafası 3 hafta ileride iri bir bebek olacağı için sezaryen günü verdi bugün. Tosun olacak maşallah dedi 3 haftaya kızım kucağımda💚
@Mavisim3457 beslenme şeklini değiş dedi protein ağırlıklı beslen dedi aslından bunu en başından söylüyorda ben etten yumurtadan falan tiksindim hiç yiyemedim
Sodasever Anladım canım benim. Bende et yiyemedim evde pişiremedim. Yumurta bende tiksindim aha son ayda yeni yeni yemeye başladım. Seni çok ii anlıyorum 🥴
Kaşar peyniri, ceviz, muz, badem, fındık bunları yeme imkanın varsa bunlar bebeğe kilo aldırır. Toparlarsın canım 💐.
@"Mavisim3457 inşallah teşekkür ederim 🙏
bnc bende 33+5 te özele gittiğimde 2227 Gr demişti 35+0 da devlet hastanesine tahlil için gittiğimde tekrar sormuştum 2800 dedi ama bilemedim 9 günde bu kadar alır mı ki?
36 son günü 3,5 du en son
AslanMerak nasıl geriden sadece göbek çevresi mı ill bebegimde geriden geldi şimdi bu bebeğimde geriden geliyor neler yiyorsun faydası olan besin oldu mu
Gokcemom2023 neler yemeni önerdi doktorun acaba kaşar peyniri kilo aldırıyor dedi ilk bebegim de geriden dinkarin çevresi ama bende pıhtı var iğne falan da kullanıyorum kadar peyniri kabak çekirdeği ceviz muz pekmez et yemeye başladım sabahları yumurta yoğurt bakalım on altisinda bir daha ki rendevu inşallah çok gerilemez
soulmate35 kız neler yedinn
duygu26 genel olarak geriden geliyor tek bir yeri değil yani ortalaması geriden. özellikle dikkat ettiğim bir şey yok seçmeden yiyorum herseyi