Gonca0881 ne güzel inşallah yine kendi sancin ile gelir suni şancı çok fena kendi sancısı ile doğuran herkes çok rahat doğum olduğunu söylüyor Allah kurtarsın hepimizi
GGonca0881
- 5 Mar 2020
- 23 Eki 2017 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 9 Temmuz Doğum yapıcaklar tartışmasında
- Bebeğinizin hareketini neye benzetiyorsunuz?🤰🏼 tartışmasında
Rbs111 çırpınan bir balık 😊
- Sigarayı bırakamayıp doğum yapanlar tartışmasındaPolo HARBİDEN SİZLERİN PSİKOLOJİK DEGİL OZGUVEN VE KOMPLEKS SORUNLARİNİZ VAR. HİC TANİMADİGİNİZ İNSANLARİ BURADA BASTİRMAYA SUSTURMAYA CALİSARAK EGOLARİNİZİ TATMİN EDİYORSUNUZ SOKAKTA İKİ KELİMEYİ BİR ARAYA GETİREMEZLER BURDA AHKAM KESİYORLAR. SANANE KİZİM O CEKİCEK ONUN SORUNU SANAAANEEEE.!!! OKUMAK İSTEMİYORSAN BASLİGİ GORDUN MADEM GİRME RAHATSİZMİSİN SEN.!!!
- Kızlaaar hangi meyvesiniz😀 tartışmasındaDryya nektarin 🍑 ay canim nektarin cekti 😂😂😂
- Enucuzbebekmarket alışverişim 💕 tartışmasında
- Beklenmedik bir anda doğum 😊😍❤️ tartışmasında
Gonca0881 cok guzel anlatmissin benimde ilk dogumum , 38 +4 erkek bebek .. bugun grip icin gittim az da agrim basladi doktora gittigim de 1 cm acilman var istersen yatiralim dedi . Ben korktum agladim hayir dedim, yani dedim dogum. Ne zaman gerceklesir 48 saat icinde dedi . O kadar cok korkuyorum
Anlatamam😬😇 - Beklenmedik bir anda doğum 😊😍❤️ tartışmasında
Gonca0881 Allahim bizide kolaylikla kurtarir inşallah. Gelmis gecmis olsun. Bebegin saglikla huzurla buyusun 😇
Gonca0881 suan an be an yaşadm resmen allah herkeze nasip etsiin allah analı babalı büyütsün
Gonca0881 ayy canim ins. amin cok sagol🤗
Gonca0881 Öncelikle Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah,benimde ilk doğumum olucak normal doğumdan yanayım başından beri hatta bazen acayip tırsıyorum günüm gelince nasıl doğururum diye,ama böyle doğum hikayelerini okuyunca bi nebze rahatlıyorum zamanı gelince rabbim o sabrı veriyor gerçekten demekki 🙏
Gonca0881 çok güzel anlatmışsınız gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün kolay doğumlar cesaret veriyor bana ve herkese ❤ sizede geçmş olsn dikişnz azmş iyi bakın birkaç güne düşer Allahın izniyle
Gonca0881 gözün aydın maşallah 😊 benide böyle bir anda bulur inşallah