Kızlar doğum benim için bi sürpriz oldu sanki beklemediğim bir anda 😊öncelikle 39+2 de doğum yaptım 😊 ben arkadaşlarımı kahvaltıya çağırmıştım 7 nisan sabahı kalktım hazırlık yaptım masamı kurdum arkadaşlarım geldi ve masaya oturduk ben son üç gündür aşırı mide yanması ve kusma yaşıyordum o sabahta öyle oldu yemek yiyemedim kızlar resim çekilelim dedi ve ben o ara espiri olsun diye “doğumdan 5dk önce” dedim herkes güldü sonra bana tekrar bi kusma isteği geldi lavaboya gittim ama kusmadım çünkü suyum gelmeye başladı ben korkudan ağlamaya başladım yapamam gidemem diye neyse üstümü değiştirdiler ve çıktık hastaneye geldik ben hemşirelere yalvarmaya başladım ne olur kötü davranmayın ilk doğumum korkuyorum falan onlarda saolsun beni kırmadılar çataka çıktım açıklık 1cm deri nst ye bağladı sancılarım güzeldi ve ben yine yalvardım suni sancıdan çok korkuyorum ne olur vermeyin diye onlar da sancıların çok güzel gerek yok vermeye korkma diye sakinleştirdiler sonra ben sancı çekeceğim odaya geldim ama çok şükür tek değildim eşim arkadaşım ve görümcem vardı yanımda onlar la oyalandım hep yürüdüm hiç durmadım squat hareketleri yaptım bu arada saat 12 gibi gittim hastaneye saat 15 te tekrar açıklığıma baltılar 2 cm defiler tabi ben hayal kırıklığı yaşadım daha gazla bekliyordum neyse artık sancılarım sıklaştı saat 6 gibi dayanamıyorum artık sancılara sezeryan diye yalvardım ama kimse umursamadı en son baskı ve ıkınma isteği hissettim hemşirelere bağırdım bebek geliyo hissediyorum diye onlarda hemen geldi çabuk çabuk çatala çıkarfı kontrol ettiğinde 10 cm plduğunu gördü hemşire şok tabi afferin kız allem ettin kallem ettin açılmayı başardın falan dedi sonra ben mutlu oldum tabiki ama endişem vardı ıkınma isteği geldiğinde büyük tuvaletimi yapıcam diye korktum hemşireye sordum o bebek dedi ıkınman geldiğinde ıkın dedi sonra bana güzelce tarif etti tarif ettiği herşeyi yaptım ve bebeğim 3.ıkınmada dünyaya geldi o kadar güzeldi ki 😍 gelelim dikişe bana 3 tane dikiş atıldı atarken hafif hissettim ama odaya geçtiğimde oturup kalkmak benim için çok zordu 14 gün oldu hala acıyor iyileşmek üzere ama doğum sonrası dikiş zormuş gerçekten herneyse kızlar olsun geçcek sonuçta bu arada baya uzun oldu hakkınızı helal edin 😊 doğumdan da asla korkmayın ❤

Gonca0881 helalolsn masallah cnm gecmisolsun cok rabbm kucagina almayi nasipetmis negusel cok sevindm gusel bi dogum olmus darisi basimiza hayirlisiylaa insallah evladin hayirli ugurlu olur sana saglikla insallah hayirli evlad olsn

Allah bağışlasın.. hayırlı uğurlu olsun.. ne güzel olmuş.. bebek kaç kilo.. darısı başımıza inşallah.. 😊

Gonca0881 azmin zaferi kadının gücü 💪🏻 maşallah allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun bebeğin 🤗😍

adm bu tartışmayı sabitledi.

Gonca0881 valla dogum yapasim geldi okuduktan sonra allah anali babali buyutsun canim bebegini ne guzel sag saglim dogrumussun senden rahati yoktur ona cok eminim nice guzel gunler gorun ins. darisi bize😉😊

eymenelif çok korkardım doğumdan ama kolay oldu allaha şükür inşallah sizede böyle kolay doğum nasip olsun 😊

[bilinmeyen] evet sadece dikişler zorluyo biraz beni ama emzirirken her şey geçiyor ona bakınca hele içim eriyor benim değdi tüm o acıya 😊