Kızlar hepinize iyi geceler bugün pamuk oğluma kavuştum rabbim herkese ama herkese tattırsın bu duyguyu inşallah 🙏 sabah 8 buçukta yatışım yapıldı suni sancı verildi ama nstde de sancı çıkmıyordu öğlen 2 buçuk 3 gibi birazcık arttı sancılarım açıklık muaynesi yaptılar son 1 aydır aşşağıda olan çocuk yukarı çıktı inmiyor çok yukarda nstde de birazcık kalp atışları dalgalı çıkınca doktorum beklemeyelim sezeryana alalım seni bebeği tehlikeye atmayalım dedi sezeryana alındım ağlaya ağlaya gittim 😂😂 çok korktum kendimi normal doğuma zor hazırladım derken bu seferde sezeryan çıkmıştı gittim belden iğne yapıldı belden aşşağı bir sıcaklık aktı gitti ellerimi ayaklarımı bağladılar başladılar 10 dakka bile sürmedi pamuk oğlumu gördüm sesini duydum o kadar güzeldi ki rabbim benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın o ara bana sakinleştirici iğne yaptılar doktorum ve ekibiyle resim çekilmişiz hiç hatırlamıyorum 😂😂😂 sonra odamıza çıktık biraz ağrılar sızlamalar oluyor ama pamuğumun kokusuna değer mışıl mışıl uyuyor şimdi yanımda 🥰 rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin sağ salim evlatlarınızı kucaklarınıza alın inşallah 🙏❤️