Bebek susuz kalabilir böyle bısey duymadım sızıntı olarak mı geliyormuş acaba zaten bebek su ile anne karnında yaşıyor susuz yaşayamaz
Dilber1453

- 3 Eyl 2018
- 14 Şub 2018 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sabah oğluma kavuşuyoruuumm 💃🏼💃🏼😍 tartışmasındaMehtapKB Sag salim kucagınıza alırsınız inşallah simdiden hayırlı olsun bende pazartesi gunu sezeryanla doguma gırıcem inşallah cok heyecanlı bekleyişler 🙏
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaKızlar benım yeni basladı 2 gundur boyleyım haftaya pazartesi dogumum olucak doktorum gerek duymadı kan tahlili almaya zaten dogumun yakın dedi
- Safak kac kizlar tartışmasında
- Düzenlendi
7 gün kaldı💙🐣🤱 - Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaCanimdancan bır sekılde dedigin gibi durdurmaya calısıyorum canım kendımı
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaFmom inşallah yoktur canım
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaMerve12 canım doktoruma soyledım gerek duymadı asırı bir sekılde kasınırsan duramazsan gel dedi benım dogumum yakın oldugu ıcın gerek duymadı kan tahlılı almaya
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaTugbagvn canım kaşıntı oldugunda bende catlak kremı suruyorum rahatlıyorum ama benım heryerımde kasıntı oluyor
- Bebek kiyafetleri tartışmasındaHem çekme hemde renkleri karışma ihtimali var o yüzden ilk bebek kıyafetlerinizi elde yıkamanızı tavsiye ederim yardım edicek biri varsa elinizde yıkayın bence daha saglıklı renk atma ve cekme konusunda
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaCanimdancan hiç sorma canım valla kızarıyor bide benım dogum cok yakın sürede olucak yara olucak diye korkuyorum ama kendımı tutamıyorum
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaMerve12 tabiki canım haber veririm
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaMerve12 allahtan yarın kontrolum sorucam canım
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaDevraninannesi bir an önce doktoruna danış canım nette önemli olabılecegı yazıyor
- Kasintiii 37+6 hafta tartışmasındaFunnda bende ondan korkuyorum canım karacigerle alakalı problemler allah korusun yarın gidicem soruyum bakalım
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasındaMerve12 bende gebeligim boyunca kabızlık yasardım şimdi dedigin gibi gunde afedersin2 kere lavaboya cıkıyorum dogum yaklastıgı içinmi acaba
- Kaşıntı yaşayanlar tartışmasında37+5 haftalıgım bütün vücudumda kaşıntı hissediyorum ve migde bulantısı var internetten baktım onemli durum oldugu yazıyor bu haftalarda boyle durumla karşılasan varmı acaba
- Kasintiii 37+6 hafta tartışmasında2 gundur bende kasıntı yasıyorum kızarıyor 5 dk sonra gecıyor yarın randevum kızlar heryerım kasınıyor 37+5 korkulucak bişey varmı genelde oluyormu hamilelerde
- Su gelmesi nasıl olur tartışmasında37+5 haftalıgım suyum mu geliyor anlayamıyorum az az bişey geliyor idrarımda yok su olabılır mı
- Sezaryen dogum yapan anneler yardimci olur musunuz 🙏🏼♥️ tartışmasındaKaç haftalık giriyorsunuz kızlar benımde sezeryan olucak pazartesi 37+5 oluyorum randevum var gun alıcam tahmını ne zaman der doktorum ilk benımde gebeligim tecrubesizim
- Sezeryan olucaklar tartışmasındaSehersoy allah yardımcınız olsun canım neden oyle yaptılar ki nişanında gelmiş susuz kalır yavrucak orda