37+5 haftalıgım bütün vücudumda kaşıntı hissediyorum ve migde bulantısı var internetten baktım onemli durum oldugu yazıyor bu haftalarda boyle durumla karşılasan varmı acaba
    Merve12 bende gebeligim boyunca kabızlık yasardım şimdi dedigin gibi gunde afedersin2 kere lavaboya cıkıyorum dogum yaklastıgı içinmi acaba
      Dilber1453 başlığı görünce bile kasiniyorum canim ama kasimak istemiyorum biraz ovuyorum masaj yapiyorum kasinan yerlerime oyle geciyor biraz kasinti. Yoksa kasinti sonrasi cok kotu görüntüler cikabiliyor dikkat etmek gerek
        Canimdancan hiç sorma canım valla kızarıyor bide benım dogum cok yakın sürede olucak yara olucak diye korkuyorum ama kendımı tutamıyorum
          Bende de başladı şimdi kan vermeye gidiyorum inşallah önemli bir durum yoktur
            Bende 37+3 üm canım bende de çok mide bulantısı var hele ki yatınca geceleri hiç uyuyamıyorum. Kaşıntıya gelince sadece karnım gerildiği için çok kaşınıyor ama ben pek kaşıma taraftarı değildim doğumdan sonra iz kalmasını istemiyorum çünkü.
              Tugbagvn canım kaşıntı oldugunda bende catlak kremı suruyorum rahatlıyorum ama benım heryerımde kasıntı oluyor
                Merve12 canım doktoruma soyledım gerek duymadı asırı bir sekılde kasınırsan duramazsan gel dedi benım dogumum yakın oldugu ıcın gerek duymadı kan tahlılı almaya
                Dilber1453 canım benim 34. Hafta başladı kaşıntılarım kan testi yaptırdım karaciğer enzimlerimde yükselme varmış ve safranın dışarı atması gereken tuz deri altında kaldığı için kaşıntıya sebep oluyormuş. Ya bu hastalığın adı gebelik kolestazı ve doğurana kadar geçmiyormuş. Ben şuan 36 haftalığım 37 olunca doğurucam mecburen. Kaşıntıları ciddiye alın mutlaka geçmiş olsun
                Dilber1453 canm cok gecmis olsun bende 37. Haftamda cok kasiniyordum doktora gittim karaciger emzimi yuksek cikti. İlac verdiler gecmezse dogumu gerceklestircez dediler cocuk icin riskli olabilcegini soylediler. 38. Haftamda hastanede yattim 5 gun 39. Haftada dogumum gerceklesti 1 aylik oglum var simdi. Siz en iyisi yarin gidin ne gerekirse ne test gerekirse yaptirin