Dusuk belirtisi acilen doktora gitmelisinnn lekelenme normal degil
Cansu355

- 10 Şub 2023
- 4 Mar 2022 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Lekelenme tartışmasında
- Hastalığı Nasıl Yeniyorsunuz? 🤧 tartışmasında
Baharihsan
Bende aynisini yasadim. Bol bol meyve yedim ozellikle portakal ve limon. Kaynayam suyun icine limon dograyin icine bal atin hergun iciyordum. Bazende ihlamurun icine ayra elma yapragi limon dograyip kaynatip ictim cok iyi geldi - Progestanı ne zaman bıraktınız tartışmasında
4.ay bittiginde biraktirmisti. Doktorunuzun bi bildigi vardir o yuzden devam ettiriyodur. Onun zarari yok kullanmaya devam edin
- Kavuşmanıza Ne Kadar Kaldı? ❤ tartışmasında
- Hamile Kaldığın ve Şimdiki Kilon 🫶 tartışmasında
elaweannesi
69 ile hamile kaldim suan 33 haftaligiz 77 kiloyum - 20+4 bebeği hissetmek tartışmasında
ebrutaskin
Cikolata yemeyi dene tatli yiyince kipir kipir oluyorlar🤗 - Hangi meyve oldunuz ☺️ tartışmasında
- Kaç haftalık oldunuz Hangi meyvesiniz🍓 tartışmasında
nnisanannesiii
28+4 karnibahar oldu prensesim🐣 - Bebeğin Gelişimi İçin Neler Yenmeli? tartışmasında
Nadiayaren
Bence gayet normal kim demis geride de diye normal kiloda - Yavrularımıza kavuşmaya son kaç gün kaldı 🥰💗 tartışmasında
Son 98 hayirlisiyla insallah🐣💕
- Hangi Meyve Oldunuz 🥰 tartışmasında
- Duşuk başlama belirtisi tartışmasında
Valla bende ye eksiyi cikar ayseyi dibine kadar dovru cikti🤣 24.haftamizdayiz hala eksi elma eksi mandalin yemeye devam😁 sekerli seyler midemi mahvediyor agzima sokasim gelmiyor
- Kızlar bebek alışverişi için ne alacağımı bilmiyorum tartışmasında
Ya harika bir konu olmus kiz annesi olaral merakla bekliyorum onerilerinizi😍
- Sol kasık ağrısı tartışmasında
23 haftaligiz bizde ve bucada ikamet ediyoruz yasadigim korkuyu bu yasima kadar hayatta yasamamisimdir resmen ciglikla firladik evden. Bendede sol kasik agrisi oldu suan iyiyiz sukur. Korkudan kasildigimiz icin oluyormus. Derin nefes alin verin ve bol bol uzanin faydasi oluyor
- Yemek yiyememek:( tartışmasında
Gulsen_tanrikulu
Ayni sorun bendede vardi su bile icemiyordum 21+4 olduk yeni gecti sayilir. Hala bazi kokulara tahammulum yok - Kızzz bebişşşş tartışmasında
Benimde kizim olucak 21+4 olduk hala bulamadik🤣 melina ismi hosuma gidiyor gibi
- Kalp çarpıntısı tartışmasında
21+4 den selamlar bendede gecmedi carpinti doktorum normal oldugunu soyledi. Bebege kan akisi giderken oluyormus arada
- Bebek kıyafetleri yıkama tartışmasında
- Bebek hareketi tartışmasında
20+6yim bende geceleri kelebek ucmasi gibi hissetmeye basladim. Calistigim icin butun gun ayaktayim hissetmiyorum. Zaten gunduz hareket halinde oldugumuz icin bebisler uyurmus. Yattigimiz zaman harekete gecermis. Hele birde tatli yiyince kipir kipir oluyor. Birde ilk hamilelikte hareketler gec hissediliyormus