Merhaba arkadaşlar 17 haftalık hamileyim bir kaç gundur carpıntım oluyor yani kalbim hızlanıyor yerinden cıkacak gibi yasıyan varmı
Kalp çarpıntısı
Bende 13 haftalık hamileyim bendede dün oldu birden bire sebebini bılmıyorum bende
21+4 den selamlar bendede gecmedi carpinti doktorum normal oldugunu soyledi. Bebege kan akisi giderken oluyormus arada
Elif96kurt Doktora soracaktım unutmuşum bidahaki muaneye kaldı
Dmrbs18 bende de cok fazla oluyordu kansızlık cikti
Dmrbs18 Benim de arada oluyor ama ben kalp hastasıyım ondan kaynaklı diye korkuyodum. Herkeste oluyormus. Ama doktorum kardiyolojiye gitmemi söyledi.
Oluyo o canım rahim büyüyüp organlar da yukarı çıkmaya başladığı için kalbe baskı olunca falan olurmuş 2. Trimesterda geçmişti benim geçen gün gene oldu şimdi de büyümeye devam ettiği için oluyor sanırım. Gene de tahlillerini yaptır tabi aklında kalmasın belki kan değerlerinden kaynaklıdır
Dmrbs18 15. Haftamda başladı benim de hala devam ediyor. Doktorum kardiyolojiye yönlendirdi 24 saat boyunca holter takıldı daha sonra kardiyoloji uzmanı bir ritim bozukluğu var ama ilaç kullandıracak kadar önemli değil hamilelikten kaynaklı oluyordur eğer sıklaşırsa tekrar muayene olursun dedi. Şimdilik idare ediyoruz inşallah artmaz da doğuma kadar en azından böyle devam eder
Dmrbs18 sık sık oluyorsa baktırman lazm nabzına canım mesela kac cıkıyor ölcülmesi lazm benimde 130larda cıkıyor du 160 dan sonrası sorun diyorlar