Bütün yazılanlar bende de var özellikle sırt ağrısı dayanılmaz ne yaoacagimi şaşırdım.
CCagri1243
- 17 Haz 2024
- 20 Ara 2023 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- 29. hafta durumlarıııı 🤰🏻🫠 tartışmasında
Merhaba arkadaşlar ilk cocugumu özelde sezaryen ile doğurdum şimdi ikinci de muhtemelen sezaryan olacak merak ettiğim şu doğumdan sonra devlet Hastanesi’nde dikiş lazer dikiş mi yapıyorlar yoksa normal dikis mi?Lazer dikiş çok rahat olmuştu.
- Karnınız ne zaman çıktı? tartışmasında
İlk gebeligimde hiç belli değildi kilolu hamileyim bu arada ikinci de 20 .haftada belli oldu baya.
- Gebelik kaşıntısı tartışmasında
Bende 19 haftalık hamileyim bende de aynı kasintidan ağlayacağım resmen özellikle banyodan sonra ne yapacağımı şaşırdım.
- Kuruma çizgisi miiii tartışmasında
Benim de öyle bekleyince çıkmıştı şimdi 16 haftalık gebeyimSizde inşallah hayırlı haberler alirsiniz.
- Sarılık fototerapi tartışmasında
Benim oğlumda 3 gün kaldi canım bizden daha iyi bakıyorlar ssakin moralini bozma güçlü ol yoksa benim gibi anksiyeten oluşur bu günlerde geçecek inşallah.
- Hiçbirşey yiyememe tartışmasında
Prilam i düzenli kullanınca mi etki ediyor acaba bende 12 haftalıgim çok midem bulanıyor ekşi acı şeyler midemi mahvediyor kendime göre artık düzen olusturdum ama bulantı mahvediyor..
- Bebeğime bişi olcak diye cok korkuyorum tartışmasında
Canım öncelikle Rabbim şifa versin ben yeni bir gebe olarak çok üzüldüm inşallah bu günlerde geçer gider bebeğin sağlığına kavuşur ilerde kötü bir anı olarak kalır lütfen olumlu düşün herseeyin başı dua, geçecek bu günler de inşallah.