7 haftalık gebeliğim var karnım acıkıyor ama hiçbişey yiyemiyorum herşey midemi bulandırıyor. Vücut direncim de düştü haliyle sürekli yatıyorum

Kbra3453 merhaba rabbim kolaylık versin çok zor bir süreç 31 haftalık hamileyim
    Hamileliğimin ilk 4 ayını mide bulantısı ve istifra ile geçirdim.. kussam bile az da olsa yiyip beslenmeye çalışıyordum.. az ve sık beslenmeye çalışın ben çoğu zaman 1 tabak yemekle kalkıyordum sofradan :( limonlu su, yeşil elma, çubuk kraker ayran bunlar iyi geldiğini duyup denediğim şeyler.. kussanız bile yemeniz gerekiyor malesef.. herkese duamdır Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın klozet başında ağlardım annem bıçak gibi kesilcek derdi inanmazdım ama bi anda kesildi gerçekten

Umarım kesilir çünkü dayanacak gücümün kalmadığını hissediyorum bir lokma ağzımda büyüyor yutamıyorum yazdıklarınızı denedim tek iyi gelen şey ayva ve midemi ekşitecek artık 🥺

Kbra3453 ben şuan 14 haftalık hamileyim ve ne yesem çıkarıyorum bugün kahvaltı yaptım çıkardım öğlen yemeği yedim çıkardım halim kalmadı artık. Helva midemi biraz oturttu gibiydi tekrardan başladı. 1 kase çorba içtim zorla öyle duruyorum

ozgeerkan73 Allahım hepimize yardım etsin yaa çok kötü 🤦🏻‍♀️ 14. Haftada olup geçmemesi de korkuttu şuan beni daha 7 deyiimm 🥺

Kbra3453 kişiden kişiye değişiyor canim bi ara bayağı iyiydim çok rahattım sonradan yine başa döndük , bide iste çalışıyorum ,bacağım belim efsane ağrıyor bide bu mide bulantısı beni mahvetti
        Amin canım inşallah gecer

Kbra3453 merhaba prilam dye bi ilaç var onu akşam için gün içinde rahat edersiniz ben çok kötüydüm onu kullanıyorum şimdi

Ay öldüm valla 8 haftalığım tam prilam içiyorum gece 2 tane üst üste sabahları kusma oluyor gün içinde bulantı öldürmüyor ama yaşatmıyorda

Prilam i düzenli kullanınca mi etki ediyor acaba bende 12 haftalıgim çok midem bulanıyor ekşi acı şeyler midemi mahvediyor kendime göre artık düzen olusturdum ama bulantı mahvediyor..

Prilam dr danışacağım mutlaka. Bende kusma yok bulantı hali var sürekli olarak

Kbra3453 vallahi aynı şekil bende çok fazla yiyemiyorum sürekli yatıyorum kusmak istemediğim için 8 haftadayız bizde umarım geçer bazen ağlayasın geliyor yemek yemek istiyorum ama yiyemiyorum

Ben de sekizinci haftadayım bazen bir kaç gün iyiysem bir gün kötü oluyorum fakat çok sık acıkıyorum bende ne yiyeceğimi şaşırdım hep aç hissediyorum canım da bişey çekmiyor

Kbra3453 aynı dertten muzdaribiz 13+5 oldum hala devam ediyor zofer kullanıyorum prillam içiyorum bir nebze olsun bir şeyler yiyebiliyorum yoksa hiç bir şey yiyemiyorum çok miğdemi zorladığım zaman rahatsız oldığumda çıkartıyorum mecburen yoksa çok rahatsız ediyor temennim. İnşallah tüm miğdesi bulanan hamişler bir an önce düzelir 🥲

Ay bende aynı durumdayım 8 haftalık herşeyden midem bulanıyor doğru düzgün hicbisey yiyemiyorum daha istifra etmedim ama mide bulantıları beni daha kötü yapıyor umarım çabuk biter

Kbra3453 brokoli haşlayıp limon sıkıp yiyorum ya da yogurtlu bişey patates salatası gibi salatalar ekşi oluyo hemde hafif salçalı yemekler soğan felan asla yiyemiyorum

Kbra3453 9 hafta 4 günlük bende kötüyüm sürekli migdem blaniyor canım bişey istemiyor acikmiyorm bile yumurta süt sucuk tavuk bunlar migdemi blandiriyor bişi yapmak istemiyorm

ZeyHus33 prizin diye bir ilaç mutlakaaaa doktordan isteyin sabah verdi doktorum içtim mide bulantımı kesti çok şükür yiyorum artık