AkademisyenAnneee Allahtan bu grupta danışabileceğim insanlar oluyor da insanın içi rahat ediyor 😍😍
BBkt0193
- 21 Haz 2021
- 5 Nis 2021 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Sezaryen sonrası dikişlerde şişme tartışmasında
aselim2020 Allah yardımcınız olsun inşallah da korkulacak bir durum yaşamazsınız
AkademisyenAnneee ay inşallah bende ilk doğum olunca panikledim bir an çok teşekkür ediyorum
AkademisyenAnneee evet bugün 10. Günümüz normal mi demek oluyor
Sezaryen sonrası dikişlerimde şişme oldu Benimle aynı durumda olan var mı bu ne anlama geliyor
aynurrrrrrrrrr evet yaptırdım ama fiyat konusunda üstünden zaman geçtiği için hatırlayamadım da ama yanlış olmazsa 50-60 civarı bir rakamdı
- Berger sezaryen sonrası korse kullanan var mı tartışmasında
Medikalcilerden sordum sezaryen sonrası berger markalı korseyi önerdiler kullanıp memnun kalan var mı ya da başka önereceğiniz korse var mı
- Lens mi gözlük mü? tartışmasında
katipannee sürekli takılı kalan lenslerden de kullanan vardı ama gözün sağlığı açısından 8 saatten fazlası uygun değil kullanınca anlıyorsunuz zaten uzun süreli takınca gözde kuruluk ve batma yapabiliyor. Eğer hiç bir şey kullanmak istemiyorsanız gözünüz de lazerle çizdirmeye uygunsa bunu araştırabilirsiniz
- Lens mi gözlük mü? tartışmasında
katipannee ben hem lens lem gözlük kullanıyorum ilk başlarda zorlanmıştım öğrenene kadar lensi takıp çıkarmayı ama alıştıktan sonra büyük rahatlık diyebilirim. Benim kullandığım aylık lenslerdi gece yatarken çıkartıyordum. Hijyene dikkat ederseniz bir sıkıntı oluşturmaz. Bana doktorun verdiği reçete 1 yıl geçerliydi. Lenslerimin zamanı dolunca aynı reçeteyle alıyordum
aynurrrrrrrrrr megapark hastanesi Semih yancara gidiyorum
- İsimlerin Etkisi/ İsim numerolojisi tartışmasında
- 7 Haziran günü doğum yapacak anneler var mı tartışmasında
ExcitedMom benimde hafif ama kısa süreli sancılar oluyor ama çabuk geçiyor bakalım hayırlısıyla olsun herşey 🐣🐣
Birmelekannesi17 hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Hayatmucizelerledolu inşallah cümlemiz için olsun