Aysu2626

- 6 Ağu 2024
- 9 Haz 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Monitörlü kamera önerisi??? tartışmasında
- Monitörlü kamera önerisi??? tartışmasında
Kzlar selam wifi bağlı bir cameram var 2. Çocuk içn monitörlü istiyorum bir de çok pahalı olmayan memnun kalınan duyduğnz kullandğız camera önereblr msnz
- Süt pompası kullananlar tartışmasında
GuzelMelegimm ben de sana mochiyi öneririm ilk bebeğimde acayip kullandm her emzrmem de diğer göğsüme vakum yapıp takıyordum boşa akmasın die oraya dolanlarıda biberonda biriktirip buzlğa çok attım canm bi bak istersen
- İzmir medicana ilkay topaloğlu doğum nasıl? tartışmasında
Kızlar selam izmir medicana ilkay topaloğlu hakında duyumlarınız nedir acaba eş dost akrabadan filan doktorum kendisi öyle başladım devam ediyorum ama ameliyatı hakkında bilgim yok var mı bilgisi olan
GuzelMelegimm yaa öyle mi diyorsun neden acaba nasıl bir zorluğu oluyor bugüne kdr hiç 2 li düşünmedm ikili görünce dün gece bi aklıma geldi
GuzelMelegimm tekli mi ikili mi sence 2 li de satılıyor ya
- Elektrikli süt sağma makinesi tercihinz duyduklarınz? tartışmasında
Kızlar selam bnm 2. Gebeliğim bu ilkinde lansinoh manuel pompa kullanmştm iyidi memnundum ama bu sefer elektrkli istiyorum ve şu bebebao yu mrk ediyorum çevrenzdr kullanan memnun olan ya da olmayan var mı bilgnz yorumları iyi ama nediyorsunjz
- Mide yanmasına ne iyi gelir tartışmasında
- Nipt testi tartışmasında
- Nıpt testi izmir yardımcı olur musunuz? tartışmasında
Merhaba anneler nıpt testi zamanı geldi sizlere de sormak istedim nereye nekadara yaptırdınız izmir de yaşıyorum bilgi verirseniz sevinirim
- Eskişehir SÜNNET ? tartışmasında
- Eskişehir SÜNNET ? tartışmasında
Kızlar selam 14 günlük bebeğim vR eskişehrde yaşıyorum acıbademde doğum yaptım şmdi de sünnet yaptrmak istiyorum szce neresi iyi ve hijyenik ve de ne fiyatlarda bilen yardmcı olablr mi
- Epidural da belin iyileşmesi tartışmasında
Zeyneptoprak teşekkürler
- Epidural da belin iyileşmesi tartışmasında
Kzlar epidural oldm pzt günü belimden doğrulamıyorm tam ve orda böyle sopukluk var gbi szde nasldı nezmn geçer
- Dua eder misiniz ? 🥺 tartışmasında
Allah razı olsun çok stresliyim duaya ihtiyacım var sizin de her şey gönlünüze göre olsun inşallah
- Dua eder misiniz ? 🥺 tartışmasında
Kızlar selam yarın 41 hastalık olacağım ve sabah hastaneye yatışım yapılcak
suni sancıyla başlanılacak normal doğum denencek
neler yaşayacağım bilmiyorum endişeli stresli ve korkuyorum 🥺 benim için dua eder misiniz sağlıklıca hızlıca bebeğimi kucağıma alayım teşekkür ederim şimdiden herkese kolay doğumlar dliyorum🤲🏻🎈 🥺 - DOĞUMDAN SONRA KORSE ÖNERİSİ tartışmasında
Deletedmom217 nasıl yumuşak mı o korse ?
owli ya da yamuna arasnda kararsızım etki gördnz mü sırtı da destekliyor mu - DOĞUMDAN SONRA KORSE ÖNERİSİ tartışmasında
- DOĞUMDAN SONRA KORSE ÖNERİSİ tartışmasında