Aysu2626 Kızlar selam bnm 2. Gebeliğim bu ilkinde lansinoh manuel pompa kullanmştm iyidi memnundum ama bu sefer elektrkli istiyorum ve şu bebebao yu mrk ediyorum çevrenzdr kullanan memnun olan ya da olmayan var mı bilgnz yorumları iyi ama nediyorsunjz
Mikrofon0 Aysu2626 acura markasının şarjlı olanını aldım ikili gayet iyi çekimi gibi daha kullanma fırsatım olmadı ama gayet yeterli gibi ☺️
Derinmom emineaycyilmaz cekim gücü azalıyor mu yorumlqrda 2-3 kullanımdan sonra düştüğünü yazmıslar. bide biberonu meme redei yapıyor mu ?
Momofates Ben de bebebao aldım daha hamileyim kullanmadım ama çekişi falan iyi gibi geldi bana tercihimi ondan yana kullandım
emineaycyilmaz Derinmom hayır azalma olmadı zaten şu an işime de yaramıyor kenarda kaldı ilk doğum yaptığım zaman işimi gördü çok şükür çok kullanmadığım için yapmadı
Derinmom emineaycyilmaz peki sütün inmesine yardımcı oldu mu. bana ilk etapta sütün inmedine yardımcı olsun yeterli
surprizbebe Aysu2626 ben de dün sipariş ettim yorumlar çok güzeldi indirimdeyken alayım dedim. İnşallah memnun kalırım