_edaa Papatya-Kokusu evet perinatoloji uzmanı benim riskli gebelik olduğu için özellikle perinatoloji olmasını istemişti doktorum🥰
Vselen Nişantaşında . Prof Rıza Madazlıya gittim ben . Muayene ücreti 900 tl. Çok ilgili ve tek tek anlatıp ilgilenen biri kesinlikle tavsiye ederim
Myilmaz Poyrazin_annesi sanırsam Halil bey. Nasıldı memnun kaldınız mı bende randevu aldım ama herşeye bakıyo mu
Bidinannesi Papatya-Kokusu şişli aytül Çorbacıoğlu 550tl çok memnun kaldım cd rapor ve renkli fotolar verdi ultrason kalitesi de çok iyiydi
Bidinannesi Papatya-Kokusu prof ve perinatolog canım çok araştırdım ya kendi hastanemde doktor bir anda zam yapınca aytül hanıma gittim yüzünü görmek için çok uğraştı yüzüstüydü bizimki ve gördük sonunda göstermeden bırakmıyor yanii doktor hanım
Papatya-Kokusu Sweetbabyy Devlete randevu bulmak zulum resmen kadın doğuma gidiceksin sonra veriyorlar nasıl aldınız
YeninesilAnne Sweetbabyy Renkli ultrason fotoğrafı veriyorlar mı acaba. Bir de direk perinatolojoye randevu alıp mı gittiniz
ikiicocukkannesii selinerenozunal ya hangi saat diliminde aldınız randevuyu bende bı turlu alamiyorum talep oluşturdum onun bile bildirimi gelmiyor
selinerenozunal ikiicocukkannesii Randevu acilinca bildirim geliyor o da her zaman açılmiyor bildiğim kadariyla. Hangi saat boşsa ona aliyorum 😊
Sweetbabyy Papatya-Kokusu evet çok öneceden almak gerekiyormuş eşim hamidiye eftal hastanelerinde çalışıyor doktorlarla irtibatta o ayarlıyor🤦🏻♀️
Yenianneadayi2208 Papatya-Kokusu Yenibosna Ataköy Towers Ali Ekiz kesinlikle tavsiye ederim. Ücreti 700 TL ve 30-40 dk kadar sürüyor
Papatya-Kokusu Yenianneadayi2208 güler yüzlü mü en önemlisi o korkutmadan anlataın istiyorum herşeyi 🌸
Sedadgr Yenianneadayi2208 bende iki gün önce gittim gerçekten çok ilgili bir doktor ve tek tek bebeğin bütün organlarına baktı 700 TL verdim bende