1PrensAnnesi Ftmkya başlamazmıyım benm oğlum o bnm ☺ Vermem kmselere ben doğurdum ben büytcem ben ellere gtsn diye değl
1PrensAnnesi Burcusamet yalan valla şurda kaç kişi cvpladı istisna elbette var ama çoğunluk ekşi erkek💙
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Anaaaaa şimdiden kaynana olmaya başlamışsın ne istiyorsun elalemin kızından😂 Benim ki kız olursa sana vermicem😒😂😂
Burcusamet pamuksekerinannesi 😂😂😂😂 yok daha nelerrr bende tuzlu seyler yiyorum tatli aramiyorum cok fazla belkim beninde kizcem olacakkkk😝😝😝
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ben paylaşıma kapalı bi insanım🤣 vermem oğlumu kmselere 🤰🏻 Ah güzel evladım kandrırlar valla kıyılırmı ? Valla benm benm gbi kaynanam olsa bende almazdım 🤣 kızına güvence veremiorm kıskançlığm tutarsa senle kötü olmaktan korkarm💕
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bence sende bizden ol💕 minik prenses yardmcımz olsn kme yaklaşıosa uzaklaştralm oğluşumdan😍
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ya çok alemsin Valla 😂 Kaynanalık demekki erkek bebek rahme düşünce başlıyormuş 😂 Aynen Canım hiç aramızı bozmaya gerek yok bende kuzumu veremem düşündüm de şimdi dizimin dibinde otursun😂
Burcusamet 1PrensAnnesi demekki bende anlamadim benim doktora randevu bulmak cok zor ilk ona gitmistim doktorda degistirmek istemedigim icin ona aliyorum randevuyu
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bencde otrsn valla ne işi var elde kocada neymiş 🤣 Hahhaa vallahi öyleymş ben hamilelğn başından beri bi kıskanç oldm sna anltamam eşim bile ömrümde bu denli kıskanmdn beni yeter dio🤣 erkek annelerini anlar oldum😂
CansuHakanDabakan 1PrensAnnesi inşallah ya bende kız hissediyorum🙂 11de kıza benzetmişti 15de kıza benzetti yine☺ Meraklardayımm
Meroll CansuHakanDabakan doğru diyorsunuz o zaman insan kuşku içinde kalıyor.Parolun kesin bir sakıncası yok diye biliyorum.Geçmiş olsun.
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Hahahha eşimde karnıma yaslıyor kulağını konuşuyor öpüyor çok kıskanıyorum😂