1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ay amin amin çok amin doğsun seveym bi bi sürü dicem bu lafı inş elin kızlaryla beni untmazda 🙄
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Anaaaaa şimdiden kaynana olmaya başlamışsın ne istiyorsun elalemin kızından😂 Benim ki kız olursa sana vermicem😒😂😂
1PrensAnnesi CansuHakanDabakan cnm kız genelde değşmio erkekte kordon bağını karıştırma olayı oluo ama kızda olmuo
CansuHakanDabakan 1PrensAnnesi inşallah ya bende kız hissediyorum🙂 11de kıza benzetmişti 15de kıza benzetti yine☺ Meraklardayımm
cemoscum 1PrensAnnesi ögrendim şükür artık 🙏🏻 26+5 haftadayım kız demişti ama erkek olduk 🙏🏻 Bir prens annesi de ben olacağım kısmet olursa 🤱🏻
1PrensAnnesi Ftmkya başlamazmıyım benm oğlum o bnm ☺ Vermem kmselere ben doğurdum ben büytcem ben ellere gtsn diye değl
1PrensAnnesi Burcusamet yalan valla şurda kaç kişi cvpladı istisna elbette var ama çoğunluk ekşi erkek💙
Burcusamet pamuksekerinannesi 😂😂😂😂 yok daha nelerrr bende tuzlu seyler yiyorum tatli aramiyorum cok fazla belkim beninde kizcem olacakkkk😝😝😝
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi ben paylaşıma kapalı bi insanım🤣 vermem oğlumu kmselere 🤰🏻 Ah güzel evladım kandrırlar valla kıyılırmı ? Valla benm benm gbi kaynanam olsa bende almazdım 🤣 kızına güvence veremiorm kıskançlığm tutarsa senle kötü olmaktan korkarm💕
1PrensAnnesi pamuksekerinannesi bence sende bizden ol💕 minik prenses yardmcımz olsn kme yaklaşıosa uzaklaştralm oğluşumdan😍
pamuksekerinannesi 1PrensAnnesi Ya çok alemsin Valla 😂 Kaynanalık demekki erkek bebek rahme düşünce başlıyormuş 😂 Aynen Canım hiç aramızı bozmaya gerek yok bende kuzumu veremem düşündüm de şimdi dizimin dibinde otursun😂