TURNAA Bfduam inşallah canım büyümeye başlayan yumurta günde 1-2 mm kadar büyüme gösteriyormuş büyümeyince maalesef ilaç işe yaramamış oluyor gerci benim o ayda kimyasal gebelik olmuştu ovulasyon testi yaptığım için yumurtlamayi gördüm doktora gittim 17 mm dedi iğne yapmadı ama ben eczaneden alıp iğneyi yaptım ama kimyasal oldu 50.gunde adet oldum
Bfduam Bfduam evet altındaydı, iki aydır geç yumurtlama oluyor bende, onla bi bağı olabilir mi dersin? Normalde adetimin 12, 14.günündebolurken, 18, 19.günde yumurtlama oluyordu
TURNAA Asyarslan60 yok yarın 18 mm nin altında olabilir klomenin bende işe yaradığı ayda 17.gunde 22 ve 26 mm boyutunda iki yumurtam vardı 26 olan çok büyüktü doktor onun dollenme şansı düşük demişti 22 mm olanla yumurtayla hamile kalmıştım
TURNAA Asyarslan60 evet 12-13 mm ise seni iki üç gün sonra tekrar çağıracak 18 mm den sonra çatlatma iğnesi yaptırıyorlar
Bfduam TURNAA 17 ml i küçük bulduğundan mı iğne yaptırmadı Dr un? Yarın veya salı gidicem Dr a bakalım ne diyecek, inş olumlu gider süreç🤲 Bu arada ilişkiyi sormadım büyüme sürecinde Dr a, sen nasıl yol izledin?
Edavarol Asyarslan60 ben klomenle bırlıkte ibrahim saraçoğlunun sogan suyu kürünü yaptım ilk ay hamıle kaldım kesınlıkle tavsıye ederım
Asyarslan60 Edavarol soğan kürü denemeyi düşünüyorum ama içemiyorum tadı çok çok kötü yemek dahi yapamıyorum o yüzden🥺 ama klomen fayda etmezse denerim sanırım
TURNAA Asyarslan60 ilaç kullanınca beklenti oluyor illaki canım güzel heyecanlar bunlar en azından uğraş veriyoruz gerisi Allahtan
Asyarslan60 TURNAA evet öyle Rabbim ol derse olur inşallah ❤️ Bide hiç ovulosyon testi yaptınız mııı bu kullandığınızda
TURNAA Asyarslan60 evet yapıyorum silik çıkıyor bir de benim doktorum kontrole kadar ilişkiyi yasakladı
TURNAA Asyarslan60 şimdi silik çıkması sorun değil önemli olan T çizgisinin C çizgisinden koyu olması diğer durumlarda bir anlam ifade etmiyor
Asyarslan60 TURNAA aaa olabilir evet çok heyecanlıyım yarın 2 de randevum bakalım sanki strese girdikçe hiç olmayacakmış gibi hissediyorum 😅yumurtlamayı çok etkiliyormuş stres sanırım yumurtlamayı etkileyen hipofiz bezlerinden salınıyormuş
TURNAA Bfduam kilo stres yumurtlamayi etkiliyor stres yapmamaya çalışın bende olmayınca çok üzüldüm ama hayırlısı ne ise o olsun bu ay olmazsa diğer ay olur hap işe yaramazsa iğnesi bile var bir sürü yöntem var bunlarla uğraşmakta yıpratıyor ama Allah sabrını veriyor inşallah gönlünüzce olur
TURNAA Asyarslan60 bende bu ay hiç kafama takmadım maalesef en acısını yaşadığım için bu durumlar beni etkilemiyor artık olursa olur olmazsa yapacak bişey yok diyorum ben elimden geleni yapıyorum artık hayırlısı olsun bizim gibi bekleyiş içinde olan herkese Allah nasip eder inşallah
Asyarslan60 TURNAA amiiiin inşallah evet zor bi durum gerçekten haklısınız😢🙏 ama rabbim duyuyor görüyor inşallah olur bu ay
TURNAA Bfduam etkisini görürsünüz inşallah iğne haptan çok daha etkili doktorum bazen yumurtalar birden buyuyebiliyor dedi 21. Güne kadar takip ediyorlar ben klomen kullandım iğne kullanmadım