TURNAA Bfduam etkisini görürsünüz inşallah iğne haptan çok daha etkili doktorum bazen yumurtalar birden buyuyebiliyor dedi 21. Güne kadar takip ediyorlar ben klomen kullandım iğne kullanmadım
Asyarslan60 Bfduam TURNAA https://imgyukle.com/i/kBp4Qh Ovülasyon testim böyle geçen yaptığımda bu t çizgisi o kadar silikti ki
Asyarslan60 TURNAA amiiiin inşallah evet zor bi durum gerçekten haklısınız😢🙏 ama rabbim duyuyor görüyor inşallah olur bu ay
TURNAA Asyarslan60 canım T çizgisi tamamen koyu olmadığı sürece az silik normal silik farketmiyor benimde öyle çıkıyor bu sabah kontrolüm vardı en büyüğü 13 mm Di doktor iki üç günlük klomen ilacı yazdı tekrar dozu yükseltti
Bfduam Asyarslan60 benim adet yeni bitti daha canım, kardeş fikrine uzundur ara verdik, haliyle rezerv azaldı, 1 yıldır korunmuyoruz, bu ay Dr takip ediyor yumurtlamayı, gonalf iğneyle, inş nasip olur hepimizede🤲
Asyarslan60 Bfduam inşallah canım amin🙏İğneyle mi büyütüyor yumurtlaları yani bilmediğin için soruyorum
Asyarslan60 TURNAA ay harika ne güzel 13 ml demekse büyür inşallah bu hafta içiii 🐣❤️ bana da dua et canımmmm inşallah benimde büyümüştür❤️Bide tekrar mı klomen kullanacaksınnn Ben senden güzel haber alacağımı hissediyorum nedense ❤️
TURNAA Asyarslan60 bende senin için öyle hissediyorum hamile kaldığım zaman benimle aynı zamanda hamilr kalan bir arkadaşım vardı adı Asya inşallah yine öyle olur Doktor bir kutu yazdı sabah iki akşam iki tane alacaksın dedi perşembe günü de kontrole çağırdı
TURNAA Asyarslan60 bugün saat 2 de gidecektiniz doktora inşallah güzel haberler verir doktor size de sağlıklı sağlıklı yumurtalarimiz olur 😊❤️🙏
Asyarslan60 TURNAA Ayy inşallah 🙏 ❤️ Hadi bakalım şifa olur inşallah. Ay bide alttan bakıyor değil mi yumurtlama için?
Asyarslan60 TURNAA of benimde cidden bir kez yaşadım kontrol amaçlı bakmıştı doktor hayır o çatal gibi değişik yere çıkmak beni korkutuyor 😅ay bide afedersin mesanenin boş olması gerekiyor değil mi? Üsten bakarken su içip gidiyordum ama
TURNAA Asyarslan60 o çatal denilen yer kabus gibi bişey ama örtü atıyorlar üstüne biraz daha rahatlatıyor 😊 mesane boş olunca yumurtalarin büyüklüğü daha net ölçülüyor o yüzden boş gitmek daha iyi canım