Nurays95 Pinpirikanne ınsallah canım benim. Doktorun ne kadar süre sonra test yapmanı ıstedı. Belirtti mı süre falan
Pinpirikanne Nurays95 yok canm bsey demedi evde testim var adetten bi gun once veya adet günü yapmayı düşünüyorum…çatlatma iğnesi etkisi tam anlamıyla 14-15 gun sonra vucutatn atiliyorms 12.gun test yapanda var
TURNAA Asyarslan60 birlikte güzel haberler alırız inşallah pazartesi gününe kadar karbonhidrat yağ yok bol bol yürüyüş var 😊😊
Asyarslan60 TURNAA evet ben akşam ananas tükettim faydalı olduğunu duymuştum her yediğim şeyde ya Şafi rabbim şifa olsun diyerek yiyiyorum 🙏😍
TURNAA Asyarslan60 avokado daha faydalı canım dollenen embriyonun rahme tutunmasıni kolaylaştıyor ben önce ki gebeligimde günde bir tane tüketiyordum folik asit bakımından da zengin bir de instangamda bir gebenin günlüğü sayfasını var oradan ovulasyon testi alıp kullanıyorum her zaman doktora gidemiyoruz yumurtlamayi kaçırmamak adına iyi olur
Asyarslan60 TURNAA merhaba iyi akşamlar sizinle başlamıştık ilaca dün bitti kasıklarımda ağrı var sizde durumlar nasıl?
TURNAA Asyarslan60 benim ilacım perşembe günü bitti ben reglinin 3.günü başlamıştım kullanmaya regliyken sağ yumurtaligim da ağrı hissediyordum bugün yok arada sol yumurtaligimda hafif ağrılar hissediyorum yarın kontrolumuz var inşallah sağlıklı yumurtalar gelişmiştir ben klomen kullandığım ilk ay etkisini görmemiştim ikincisi de olmuştu bu sefer nasıl olacak bilmiyorum
Pinpirikanne Bfduam adetin beşinci günü başladım 5 gun gunde 2 kere kullandm ertesi gün kontrole gttm o şekilde büyümüştü canm
Asyarslan60 TURNAA aaa doğru tamam ben 5. Günü başladım yarın da benim kontrolüm var öğrenince yazarım inşallah sizede,benimde ara ara yatınca özellikle sağ ve sol da batma ağrı gibi oluyor
TURNAA Bfduam evet ilk ay yumurtalarım büyümedi regli olmayı bekledim ikinci ay ilacı tekrar kullandım o zaman iki yumurtam büyümüştü
TURNAA Asyarslan60 ağrı olmasi iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bende de oldu aynısı yarın güzel haberler alırız inşallah bende öğrenince size yazacağım
Bfduam TURNAA canım büyümediğinde kaç gün sonra ilaçtan Dr büyümemiş dedi? Adetin 2.gününde Dr gonalf verdi, 5 gün sonra gittiğimde “büyümemiş” dedi, o sürede büyümeli miydi dersin? -
TURNAA Bfduam 10. Veya 11. Gündü doktor en büyüğü 9 mm dedi 3 gün sonra tekrar gittim aynıydı bir iki kez daha yumurta takibi için gittim artık 21.gunu geçmişti o günden sonra takip yapılmıyor 50.gunde regli oldum pco olduğum için
TURNAA Bfduam 10 mm üstünde olduğunda da yumurta genellikte büyümeye devam ediyor altındaki değerler de kiste dönüşebiliyor en sağlıklı yumurta 18-22 mm arasında oluyor
TURNAA Asyarslan60 yok yarın 18 mm nin altında olabilir klomenin bende işe yaradığı ayda 17.gunde 22 ve 26 mm boyutunda iki yumurtam vardı 26 olan çok büyüktü doktor onun dollenme şansı düşük demişti 22 mm olanla yumurtayla hamile kalmıştım
TURNAA Asyarslan60 evet 12-13 mm ise seni iki üç gün sonra tekrar çağıracak 18 mm den sonra çatlatma iğnesi yaptırıyorlar