asli_gulkaya Sedaakgulx ay evet gelmiyor çünkü doktor 37 38 gibi gelcek bu erken görünüyor dedi 6. Aydan beri erken doğum riski görünürken 40 hafta tamamlıyoruz :) ben de hergün bekliyorum biran önce gelsiiin diye 😊🤦♀️
Sedaakgulx 2prens-annesii asli_gulkaya benimde nst de sancı çıkmıştı 37 haftada ebe 1-2 haftaya gelir dedi 40 dolcak gelmiyo sancılar yok artık. Millet hep doğurdu kaldık biz
Busraclby 38+6 kaldı 8 gün ne gelen var ne giden sancı yok 1 cm açılma var bide bazen bıçak saplanır gibi, aşağiya baskı oluyor bakalım ne zaman gelecek 🤦🏻♀️
2prens-annesii Busraclby Ya işin garip tarafı bana daha hiç alttan muayene yapılmadı ve o bıçak saplanma olayını 2 3 gündür yoğun bir şekilde yaşıyorum açılmam var mıdır ki acaba 🤔
2prens-annesii Asliveannesi Beni kandırmışlar o zaman anam bacım ben nerelere gidem🤦🏻♀️ ikinci çocuk çok durmaz içerde gelir merak etme dediler hep aha gelmek bilmiyor işte napcaz 😂 şaka bir yana Rabbim bir avazda kurtarsın bizleri 🤗
2prens-annesii Kusciviltisi Gerçekten miii ne olacak peki doğumunuzu nasıl yapacaksınız 😬🙁 Normal doğum mu bekliyorsınuz 🤗
Kusciviltisi 2prens-annesii normal istiyorum o yüzden bekliyorum son 5 gün Dahada gelmezse artık sezaryen olacağım 🥰
Havva5853 2prens-annesii benim de son 9 günüm. 🌸 Sizinle aynıyız. Bende de sadece arada kaşık ağrısı oluyor onun dışında ne gelen ne giden var. 😅
2prens-annesii Havva5853 Doğumu başlatmak için olan bütün yöntemleri denedim her gün rutin halinde yaptığım halde tık yok 😬
Busraclby 2prens-annesii canım banada yapmıyordu ben aşağiya baskı hissediyorum bide şu batma olayını söyleyince bakalım açıkliga istersen dedi öyle gelişti yani
2prens-annesii Kusciviltisi Ay helal olsun valla en iyisi kız normal doğum ama tabi sezeryan da iyi ki var bir seçenek olarak sağlıcakla kucağınıza alın inşallah annesi 👼♥️
2prens-annesii Busraclby Ya kuzu ben devlet hastanesine gittiğim için en son geçen hafta gittim nstye bana artık gelmene gerek yok bundan sonra suyun nişanın sancın gelirse öyle doğuma gelirsin dedi o yüzden şuan bebek kaç kilo boyu kaç sancım açılmam var mı hiç bilmiyorum 😑
Kusciviltisi 2prens-annesii valla normal doğumdan daha çok korkuyorum aslında ama doktorum normali önerdiği icin bi denemek istemiyorum değil 🙈 tabiki sezaryen da iyiki var allahım bebeklerimizi bize bağışlasın
2prens-annesii Sedaakgulx Bende 34 haftalıkken sancıdam erken doğum diye 2 gece yatışım yapılmıştı hastaneye 😂 Dediler ki erken gelecek gidip şimdi o ebelere haniiii nerde bu çocuk haniiiii erken gelecekti demek istiyorum 😂😂
lentil 2prens-annesii hahahhah bir de sürekli arayan insanlar doğurmadın mı diye o ayrı deli ediyor insanı
2prens-annesii lentil Sırf bu sorular için çıkmıyorum evden doğurmadın mı he doğurdum da evde bıraktım bebeği tee Allah’ımmm😂😂😂
2prens-annesii Mehmet_aras Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim ne güzel bak kavuşuyorsun bebeğine 🤗🤲🏻 Doğum anında bize de dua et canım kolayca alalım kucaklarımıza 😌
Sedaakgulx 2prens-annesii ayneeenn😆 milletin baskısı da yordu artık. Yok ne zaman gelcek 🤦♀️doguramadin sende🤦♀️ seninki gelmicek belli sezeryan olcaksin🤦♀️ bunları artık duymak istemiyorum
2prens-annesii Sedaakgulx Bunları duymamak için elimden geldiğince dışarı çıkmamaya çıksamda kimseyle konuşmamaya gayret ediyorum 😂😂😂😂