2prens-annesii lentil Sırf bu sorular için çıkmıyorum evden doğurmadın mı he doğurdum da evde bıraktım bebeği tee Allah’ımmm😂😂😂
2prens-annesii Sedaakgulx Bunları duymamak için elimden geldiğince dışarı çıkmamaya çıksamda kimseyle konuşmamaya gayret ediyorum 😂😂😂😂
Sedaakgulx 2prens-annesii arayıp soruyorlar. Herkes kendi planında doğsun diye sıkıştıriyo bide sanki ben belirliyorum
Kusciviltisi 2prens-annesii valla normal doğumdan daha çok korkuyorum aslında ama doktorum normali önerdiği icin bi denemek istemiyorum değil 🙈 tabiki sezaryen da iyiki var allahım bebeklerimizi bize bağışlasın
2prens-annesii Kusciviltisi Tabi ki de dene kuzu valla çok rahat gerçekten ben ilk doğumumu sabah 6.45 de yaptım o gün akşam üzeri 16.00 da hastaneden taburcu oldum yürüyerek kucağımda çocuğumla çıktım sanki doğurmamışım gibi 🤭
Cimen1409 Yorumları okuyunca korktum o kadar bekleyemem vala 38 gün kaldı bnm şimdiden kaburgalarım kırılmış gibi ağırıyo 37 38 de gelsin artık diyorum doktora göre 6 aralıkta gelmesi lazım
2prens-annesii Cimen1409 Son ay var ya o 9. Ay bir 9 ay gibi hiç geçmiyor 😂 uyku yok tuvalet var yalancı sancı var açlık iştah artışı cabası 🤪🤪