cocukhasretim 1 yıllık evliyken öğrendik normal yollarla hamile kalamayacağımı eşimden dolayı. Doktor resmen yüzümüze tüp bebeğe gidin uğraşmayın dedi ve o an eşimin ilk kez gözyaşlarına şahit oldum odadan çıktık ve hüngür hüngür ağladı💜 başka doktora gittik o da normal yollardan olur dedi ümit oldu bize varikosel vardı ameliyat oldu 6 ay bekleyin dedi bekledik bu süre içinde fistül diye bir rahatsızlığı oldu. Bebeği unuttuk 1 sene boyunca 7 ameliyat geçirdi fistülden. Çok şükür onu atlattık bu süreçte 2 yıllık evliydik insanlar darlıyo tabii bebek diye ama hiç umrumda değildi eşim sağlıklı olsun gerisi mühim değil diyordum. Sonra bitkisel kürlerden tutunda ilaç tedavilerine kadar ne varsa hepsini kullandı. Çakşır otu suyu dediler içti ama fayda etmedi. 3 yıllık evliydik ve ben tüp bebek istedim. Her duyduğumda yok ya zannetmiyorum bizim normal yollardan olur diyordum ama kendim istedim. 3 yıllık evliyim 30 yaşından küçüktüm ve hiç gebelik hikayem yoktu bu yüzden indirimden yararlanıyordum. Bir an da başladık ve ilk transfer 31 martta yapıldı, 8 nisanda erken gebelik testi yaparak hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 34 haftalık gebeyim çok şükür. Ben hiç stres yapmadım sadece Allah’tan geldiğini ve Rabbimin benim ondan istememin hoşuna gittiğini ve o yüzden beklettiğini düşündüm. Bu süreçte hep onunla haşır neşir oldum ya da huzuruna varmamı nasip etti bilmiyorum. 🌻🤲 Hiç umutsuz değildim insanlar konuşuyordu ama takmıyodum. Evet herkes hamile kalıyordu bazen gaflete düşüp ağlıyordum ama eşim Rabbim ondan razı olsun o kadar s destek oldu ki, aynı şekilde bende ona tabii. Herşeyi aşabileceğimi düşündüm. Rabbim size de en güzel en hayırlı zamanda bir şekilde nasip edicek buna inanın. Tek söylemem gereken şey stresten uzak durun. Herkesin her istediği olmuyor maalesef. 🌻💜🌻💜🌻💜