cocukhasretim ben hep içim sıkıntılı olduğu zamanda yazardım deftere telefona yazarak rahatladım duamı bile yazarak ederdim bir kaç tane yazdıklarımdan buraya kopyalayacağım inşallah okursunuz 💕💕
(TRANSFER OLDUGUM GUN YAZMISIM )
Evet geldik belki de finale yine günlerden yazların ilk günü 7 mayıs 2021 bebeğim belki de benimle karnımda bugün annesine geldi annesine tutunup sımsıkı sarılırsa annesi dünyanın en mutlu insanı olarak eğer annesine sarilamazsa ki ben bunu anmak bile istemiyorum o zaman da Vardır yaradanın bir bildiği diyip düşüp ağlayıp batıp kalkıp yolumuza devam etmek zorundayız çünkü benim ve benim gibilerin başka bir çaresi yok emin olun olsaydı zaten çoktan yapmış olurduk ben herseyi denedim biliyor musun psikolojik destek,şifalı kürler, çeşitli doktorlar, dualar ,teslimiyet,prp ,anestesiz yumurta toplama ,kist boşaltma,ameliyat,hacamat, hatta ve hatta koca karılara bile baktırdım kendime sifanin nereden geleceği belli olmaz diye her yolu denedim geriye dönüp baktığımda şunu da yapmadın belki yapsaydın olurdu diyebilecek tek bir şeyim bile yok bence en azından bırakmamaya çalıştım dualarla da son zamanlar teslimiyetimin çok fazla olduğunu kalpten hissedebiliyorum yoksa aylardır beklediğim günü yaşarken ufak da olsa bir heyecan yaşamamanın tek açıklaması benim için teslimiyet oluyor ben beni benden çok düşünene emanet ettim kendimi onun istediği herseyi yapmayı çalıştım sebeplerime sarıldım düşerek de olsa koşarak da olsa sebeplerimin peşinden gittim yani diyeceğim şu benlik durumlar bitti şuan belki de onun rahatlığı benim kul olarak anne adayı olarak yapabileceğim ne varsa son demine kadar yaptım yapmaya çalıştım sanırım ben sonucu en sevilen sevgili en yüce Rabbime emanet ettiğim için bu kadar relaks ve huzurluyum çünkü biliyorum onun adını anan ne yolda kalır ne darda sanırım ondan bu kadar ferahımm çünkü biliyorum o ihtiyacsız, eşi benzeri olmayan, rabbim öyle bir rahmet eder ki rahmetinden bir damlası benim cilvem olur
(BEBEK HASRETI CEKERKEN YAZMISIM )
Benimde o günlerim gelecek biliyorum karnım kocaman olacak bebek kıyafetleri yıkacağız son günler diyeceğim adım atmakta zorluk çekeceğim belki şoför koltuğuna sığmayacagim o anın sonunda çok yorgun olacağım ama çok da mutlu olacağım biliyorum eminim hatta neden eminim biliyor musun Çünkü Rabbim ona inananları asla zaye etmez asla yanliz bırakmaz sadece kalbine dokunmak istedi kulunun sadece sana yardım edecek olan bu dünya da da ahirette de benim bana gel kulum dünya hali seni aldatmasin dedi biliyorum bende mucizemi kucaklarım da taşıyacağım olmaz sa tekrar olmazsa tekrar tekrar deneyeceğim Çünkü Rabbim benim için böylesini münasip gördü bana böylesini nasip etti belki benim içinde bilmediğim ne hayr lar vardır hani kocam gelmeden öncede canım çok yanmıştı defalarca düşmüştüm defalarca inancımı kaybetmistim o zaman Rabbim bana hayirli bir eş nasip edip gönlümü senlendirmisti işte onun aynisı gibi yeniden bir gün aynı şeyle evlat için yaşayacak biliyorum seni çok ama cok seviyorum Allahim ben sana teslimim verdiğine de vermediğine de senden gelen herseye boynum kıldan ince verdiklerine neden ben diye demedim bilerek isteyerek böyle bir cümle kurmadım kurup da sana yanlış birsey yaptıysam beni affet Allahim benim gücüm kuvvetim dilim dönene kadar dermanım kalana kadar senden istemekten hiç vazgeçmeyeceğim Çünkü onu nasip edecek olan da sensin etmeyecek olan da kalbim yanıyor kavruldugum zamanlar oluyor ama hepsinin bir gün kötü bir rüya gibi geçeceğini biliyorum derdi verip derdin içinde dermanı buldurup sana doğru düzgün iç yana yana dua etmeyi nasip ettiğin için binlerce teşekkür ederim Allahim 04 mart 2021 20.40
(HAMILE KALDIGIM ZAMAN YAZMISIM )
Hiç geçmeyeceğini sanıyorsun.
Bugünler hiç bitmeyecek sanıyorsun.
Hatta hiiç olmayacağını sanıyorsun.
Bazen boşa kürek çekiyormuşsun gibi geliyor biliyorum.
Çok yalniz hissediyorsun kendini, sanki çaresiz.
Kimsenin seni anlamadiğını sanıyorsun..
Hatta anne bile, annen bile anlamıyor, yalan yok..
Evlat hasreti nedir bilmiyorki, nasıl anlasin..
Bu yolu, sadece ama sadece bu yoldan yürüyenler bilir.
Anne olmayı istemek bambaşka birşey,
Hatta bence evlat sahibi olmak isteyen her kadın anne.
Çünkü içinde, kalbinde, yüreğinde hep o var.
Bu yüzden yeri geliyor eşin bile anlamıyor seni.
Neden bu kadar ağladığını anlamıyor, anlayamıyor.
Çok gecelerim oldu, boncuk boncuk süzüldü yaşlar yüzümden..
Hep güçlü bildiler, hep iyi bildiler.
Íçimi hiç bilmediler, mücadelemide bilmediler..
Şimdi yazabiliyorum, şimdi dile dökebiliyorum, şimdi anlatabiliyorum.
Ama o zamanlar bende söyleyemedim, bende kimse bilsin istemedim..
Hatta çocuk istediğimi bile bilsinler istemedim.
Ayip miydi, günah miydi, hayır değildi elbet..
Ama farklı birşey işte, ne olduğunu anlatamıyorum.
Buraya yazabildiklerim bunlar, ama birde yazamadıklarım var kelimelere
dökemediğim duygularım.
Zordu yalan yok.
Ama dualarin varsa, bil ki Duyanında var.
Ve O seni asla çaresiz bırakmaz..
Senin iyiliğ ini senden iyi biliyor.
Olmadiğı zamanda da bir hayr aramayı unutma
Sen yeterki vazgeçme.
Önce duadan, sonra çabalamaktan..
Ötesi nasip..
Ya nasip
Cok uzun oldu okur musunuz bilmem sadece inanın birkacı