cocukhasretim ben daha aşağı yukarı 2 senelik evliyim 6 aylık hamileyim ve ilk hamileliğim. Kilom da biraz fazla yaşıtlarım göre 20 yaşındayım. Konyadan Kocaeliye gelin geldim. Ailem yok kimsem yok burda. Bir de o zamanlar kaynanamla karşılıklı dairelerde oturuyoruz. Her ay adetim olduğunda hani anlıyor sürekli bir arada olunca yüne mi adet oldun diye suratını asıyor afra tafra yapıyor huzur kaçırıyor. Evlendim bir ay sonra kaynanam kolumdan tuttu özel hastaneye götürdü beni neymiş niye hamile kalmıyprmuşum niye adetim düzensiz oluyormuş. Neyse gittik doktor baktı yumurtalıklar normal herşey iyi yeni evli olduğu için hormonlar değişir o yüzdendir dedi. 3 ay geçti aradan yine tuttu kolumdan kavga gürültü devlete götürdü. Neymiş miye hamile kalmıyormuşum doktor bey yine hiçbir şeyin yok bir daha hamilelik testin pozitif çıkmadan seni burda görmüyüm acslen ne kızım dedi adam azarladı resmen haklı olarak. Herşeyin normal seni buraya zorla getiren kimse gitsin o doğursun dedi. 3 ay geçti bu sefer de kan değerlerine hormonlara bakılsın diye götürdü doktor niye geldin dedi tekrar azarladı beni.
Bende çok istiyordum tabbi ki hamile kalmayı anne baba olmayı ama insanın üzerinde ne kadar baskı olursa ne kadar mecburiyet hissederse işler o kadar zorlaşıyor. 7 ay oldu kendi evimizi aldık krediyle aynı sokağın içindeyiz şu an. Bu eve geldim ama hep dedim eşime içimden bu ev ban aiyi gelecek diye. Gerçekten de öyle oldu. Bu eve geldim 2 ay sonra 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Hem de tam evlilik yıldönümümüze iki hafta kala. Demem o ki insna düşünmeden lafasına takmadan edemiyor ama elinden geleni yap sana baskı yapanları, kafanda oluşan o bir anca önce anne olmalıyım düşüncesini kır. Benim çol sevdiğim bir söz vardır ÇİÇEK VAKTİNDEN ÖNCE AÇMAZ diye. Aylarca kendimi bçyle teselli ettim. Birşey olduğunda bana yazabilirsin elimden geldiğince konuşurum dertleşiriz. Lütfen kendine dikkat et. Moralini yüksek tut