Kubra3458 Dua Valla aldım ama hiçbir işe yaramadı ,hastanede sırf heves ettigimden bi akşam giydim okadar normal tahat pjema takımı alabilirsiniz
HandeA Dua 1 tane lohusa sepeti.com , 1 tane de lohusam.com dam aldım. Sabahlıklı takım. Çok da güzel geldiler ☺️
Yesimalmila Bende bisey sormak istiyorum lohusa takimi esafmanli olan mi yoksa etekli olanlari mi tercih ettiniz kimisi etekli olanlar iyi diyor surekli alttan muayene ediyorlar diye zorunlu koşan hastaneler de varmis. Ben kararsiz kaldim ne alacagimi bilemedim
sudamlasi Yesimalmila sezaryen de rahat oluyomuş gecelik tarzında olanlar. Yanına bi tane al canım ne yaşıcagımızı bilemiyoruz doğumda.
Mjhcrgmc Yesimalmila zaten en az iki tane almanız gerektiğinden birini etekli gecelik birini pijama şeklinde alabilirsiniz
HandeA Dua birini 120tl ye, diğerini de 130tl ye aldım. Sabahlıklı takımlar. İstersen bir incele güzel şeyler var😉
Tusem Dua canım bir tanede normal pijama aldım önden düğmeli oda emzirmek için ideal yani. Yani yedek al tabiki evde de kullanırsın günlük.
Mjhcrgmc Dua ebebekte indirim var ordan bakın isterseniz ben ordan sadece sabahlık aldım güzel geldi gecelik ve pijamayı almıştım daha önce
AyseArkan Dua Doğum yapmış biri olarak söylüyorum, lcw düz penye gecelik, altına depend. 👍🏻 Normal doğum için en iyisi bu bence. Sürekli tuvalete gidiyosun, pijama zor.
Miniklerim03 AyseArkan pardon bişi sorucam depend giydikten sonra üstüne iç çamasırına gerek varmı giymeye yani terletmiyomu bide depend bnde aldım dogum daha olmdı dısı naylon gbi geldide