Dua Merhaba kızlar lohusa takımlarınızı nerden aldınız sosyal medyam yok netten almayı düşünüyorum güvenilir bi site var mı önerebileceğiniz bi de nasıl bi şey almalıyım çok pahalı bimşey alasım yok gereksiz geliyor bana alırken neye dikkat etmeliyim
Busraaa0 Dua bende birdaha kullanmam diye düşünerek Lc waikikiden almayı düşünüyorum 60 70 lira maksimum fiyatları diğer türlü 150 den baslıyo
sudamlasi Dua aman valla pahalılar lohusa takımları 150 200 lira verceğine gidersin bebeğinin eksiğini alırsın. Lcw da çok güzel çok rahat pijama takımları var ben sezaryen olcağım için iki gecelik bi pijama alcam. En fazla 60 lira sana da tavsiye ederim 😄
Dua Busraaa0 kesinlikle be de kullanacağımı sanmıyorum ama nasıl bi şey almalıyız sabahlık olmalı mı illa mesela
Frida 1 aydır bakıyorum zevkime, tarzıma göre bir şey bulamadim sanki onları giyince babaanneme benzeyecekmisim gibi geliyor 😀
Tusem Benım fıkrim çok pahalı bir şey almaya gerek yok ona para vereceğime bebeğime bir şeyler almayı tercih ettim :) genelde orta yaş doğum yapmş kadınlara benzettm ben kendımı o süslü takımların içinde. o yuzden spor tarz bir şey aldm lohusa takımı 65 lıraya lohusa sepetinden.
Papatyali Ben tesadüf çarşıda bi mağazada buldum piere cardinin 400tlden 130a kadar düşmüştü. 🙆🏼♀️ Aldım bende kumaşı çok güzel incecik 😍 ama tesadüf buldum yoksa bende alt üst takım falan alacaktım Lc den defactodan 😇
Dua Papatyali normal bi pijama takımı diyorsunuz sanırım değil mi ben de öyle bi şey mi aşsam diyorum
Tusem Dua canım bir tanede normal pijama aldım önden düğmeli oda emzirmek için ideal yani. Yani yedek al tabiki evde de kullanırsın günlük.
Dua sudamlasi haklısın canım ben de o kadar para vermek istemiyorum normal bi pijama takımı da işimi görürse hiç gerek yok lohusa takımı olmasına
sudamlasi Dua https://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=3165635&optionId=559999 Alcagım pijama bu gecelik daha bakmadım