Melek3 Bebiscann eşim karnı tok çalışıyordu bende kendime karnabar yaptm yoğurtlu soslu 😅sarımsaklı akşam beni odadan atacak
Bebiscann Melek3 ahaaa 😂ama çok yakışıyor karnıbahara ıspanaklı yogurt, eşinde bi günlük idare etsin canım 🤣
SgeceC Bebiscann ayyy ispanakli borek sahane olurdu😂buzluga yapip kaldirdigim kofteler vardi kofte patates ayran bitti cocuk menusu😂
Bebiscann SgeceC afiyet olsun canım benimde eşim erken geldi bebeği tuttu bende hamur yoğurup ıspanaklı patatesli börek yaptım 😃🥰
Melek3 Bebiscann 😂valla ne kadar koymussm kendime bile ağzım öyle böyle kokmuyor 😂 aynen ben çok severim eşim yemez dedm o yemek istememisken yapım diye
momsturk Bebiscann kuru fasulye pilav var bende. ama şu saatte hamur kızarttım çay kahvaltılık takılıyoruz 😂😂
kizannesi_1004 Bebiscann erişteli yeşil mercimek çorbası yapıyorum(bebeğimiz ve bizim için oldukça faydalı) Spagetti ve karnabahar var dünden biraz
Dilaneliz Bebiscann çorba etli bamya yanına da pilav var 🥰sabah erkenden hazırlıyorum yemeği yoksa kızım izin vermiyor
Happy_001 Bebiscann dun kı bıber dolmam var onu bem yıycem esımede pırasa yaptım bıde kek yaptım ıslak okdar canım
Azizinannesi2 Bebiscann Ayy senin işin daha zor neyseki ben çalışmıyorum senin gibi çalışan annelere saygım sonsuz 😍maşallah Allah enerjini versin ,
Bebiscann Azizinannesi2 kız bende çalışmıyorum, orda 14 gün yemek yapıyorum yazmışsın bende çalışıyorsun sandım, ben ev hanımıyım bu halimden de memnunum yaa 🤣