Bebiscann Kızlar bu gün ne var menü de her gün düşünmekten bıktım yaa, dolapta ıspanak var börek yapim diyorum sacda ama bebe izin vermiyor sizler ne yapacaksınız 😃😃🥰
Merve_0109 Bebiscann Hic bir fikrim yok gerçekten ne yapacağım hakinda fırına tavuk veirim herhalde 🤷🤷🤷
Bebiscann Azizinannesi2 bıktırdı bu yemek derdi yaa ev, iş, çocuk üstüne bide yemek keşke hep hazır gelse 😃
Azizinannesi2 Bebiscann Hiç sorma ayda 14 gün yemek yapıyorum onda da aklıma bişey gelmiyor 😂😂 çalışıyor musun 🤷🏼♀️ ev temizlik 2 çocuk zoruma gitmiyor ama yemege gelince kendimi 5.kattan aşağı atasim geliyor 😂😂
nevarneyokk Bebiscann Çok üşeniyorum patatesli ve kıymalı iç hazırlayıp pidecide vercem pide yapsın 😀
SgeceC Bebiscann ayyy ispanakli borek sahane olurdu😂buzluga yapip kaldirdigim kofteler vardi kofte patates ayran bitti cocuk menusu😂
Bebiscann Azizinannesi2 çalışan bayan olunca daha zor oluyor canım bide iki çocukla , bende de 3 tane çocuk var yemek yetistiremiyorum 😃 bebekten fırsat bulunca mutfaktayım bu arada eşim geldi bebeğe baktı ben hamur yoğurup ıspanaklı patatesli börek yaptım 😃
HollyMolly Biz bu akşam sahile inicez piknik şeklinde yicez akşam yemeğini. Sandviç patates kızartması ve çay olacak ☺️Önden ve sonradan da yürüyüs yaparız. Evde olsaydım buzlukta mantı var onu pişirirdim heralde.
ktnzehra49 Bebiscann şu an için lahanayı çıkardım kıymalı lahana ve biber dolması yapması planlıyorum tarhana çorbası bide vaktim kalırsa tavuklu keşkek bakalım dolmayı yaptıktan sonra üşenmezsem yapcam
ktnzehra49 Bebiscann benim için de ye afiyet olsun çok severim ıspanaklı börek yarına yemeğim var öbür güne muhakkak kıymalı ıspanaklı börek yapcam 😅😅
Azizinannesi2 Bebiscann Ayy senin işin daha zor neyseki ben çalışmıyorum senin gibi çalışan annelere saygım sonsuz 😍maşallah Allah enerjini versin ,