Gzm23 Mikmikbuk Ben öldüm öldüm valla çok şansılısınız aşerme konusunda da aşeriyorum aşermesem bile eşime istediğimi yaptırıyorum acısını çıkarıyorum zor günlerin
Didemyaman Gzm23 hhh sus sus bunu bende yapıyorm çaktırma aşer dim ama ilk 7 haftada aşerdim şimdi aşermesem bile yaaa falan yapıyoruö
Mikmikbuk Gzm23 Aman ya canım bi kere çiğ köfte çekmişti. Aşermemi bilmiyorum da sipariş ver dedi çok ilgilenemedi bile 😀şimdikiler kolayı bulmuş koşturtamıyoz bi yere. getirde yemeksepetinde var herşey😀çat söylüyo söylettiriyo siparişi hahaha
Didemyaman Asumaan olsunöu olmasınmı bilemedimki insan belirti olmayıncada panik yapıyor birde benim völgede enfeksiyon varmıs okadar cok korkuyorum ki
Asumaan Didemyaman bende de mantar vardı atlattım şükür ilk gebeliğim annemde kayınvalidem de sakin geçirmişler onlara çekmişim olmaması daha iyi benim arkadaşım çok çekti şükür ediyorum ben onu gördükçe
Didemyaman SuperrMomm biliyormusun ablam öyleydi şimdi bana öyle bir uyız oluyorki ben klozete yapışık yaşıyordum sen nasıl böyle yiyorsun diyor hakkaten bendede bir iştaah varr varya of anltamam
SuperrMomm Didemyaman Şuan istifra eden ve bu yorumlarını okuyan herkesss seni ablan gibi görüyoooo🙈🙈🙈 Kızzz yeeee valla yeee gitsin ya bulantılarım geçsin dua ediyorummm nefes almadan yicemmm hiç kiloyu takmicam hiçççç
Didemyaman Dmllale şey ozaman hep bersber hepimize maşaallah diyelim mi🧿 hepimizi rabbim güzel günler yaşatsın
secoz Didemyaman 37haftaluk hamileyim doğru düzgün bi belirtim olmadı Allah’a şükür ☺️ Bitek karnım şişti 😂😂
Didemyaman secoz benim karnımı görseniz varya 8 haftaşık ama sanki 30 haftalık gibi sadece göbeğim var hamile göneği gibi diyordum hamile kaldım
Didemyaman Nurdanegehan ben cok erken ogrendim benek daha 4 haftalıkmıs göremediler bile alttan kese zor göründü 😀 ben regli konusunda asırı takipci oldugumdan cok erken ogrendim ya hep diyotduö hiç anlamıyom geç öğrenim diyordum ama tam tersi oldu
Seymaben Didemyaman 17 haftalığım bu zamana kadar hiç bi hamilelik belirtim olmadı çok normal herkesde olmuyor🌸
Nurdanegehan Didemyaman bende adet geciktirici kullanmistim tatildeyken o etki yapti sandim geciktim ama diyorum ilactan herhalde😅😅 sonra ogrendik ki 8 haftalik😍😍😍
Didemyaman Nurdanegehan hahahaha bende bir önceki ay tampon kullanmıştım tatildeydim diye havuza denize girdim dedimki ondan geçikti herhalde 5 gün geçikince hemen testi yapıştırdım 😀
Nurdanegehan Didemyaman nebliim ben hic aklima gelmedi agrim oluyodu hafif hafif adet olcak gbi hissettim esim dedi ama var bebek diye 😅😅 sonra gittim saglik ocagina sasirsim cok smdi oglusumu bekliyorum💙💙💙
Didemyaman Nurdanegehan oğlanmı ya ne güzel allah bağışlasın sağlıkla al kucagına 🧿🥰 bir şey sorucam erkek olucagını hissettin mi
Nurdanegehan Didemyaman evet ben hic kusmadim surekli canim tatli istiyodu anlamıştım erkek olacağını 😊😊 bi de annemin ilk erkek cocugu kaynanaminda ilk erkek o yüzden erkek bekliyoduk😂😂😂 oyle diyolar ne tarafa cekersin diye 👍👍
Didemyaman Nurdanegehan hahajah tatlıyı cok seven ben tatlının suratına bakmıyorum baharıtlı şeyler çok hosuma gidiyor benim de annemin be kaynanamında ikiside kız gönlümden kız okadar çok geçiyorki ama tabi sağlıklı olsunda nasıl olursa olsun