Suleksck Didemyaman 35 haftalık olucaz hiç mide bulantısı yaşamadım. Her hamile yaşamayabiliyor. Zaten inşallah yaşamazsın hiç sevmezdm kusmayı çok şükür hiç midem bulanmadı 😅
Mikmikbuk Gzm23 Aman ya canım bi kere çiğ köfte çekmişti. Aşermemi bilmiyorum da sipariş ver dedi çok ilgilenemedi bile 😀şimdikiler kolayı bulmuş koşturtamıyoz bi yere. getirde yemeksepetinde var herşey😀çat söylüyo söylettiriyo siparişi hahaha
Asumaan Didemyaman bende de mantar vardı atlattım şükür ilk gebeliğim annemde kayınvalidem de sakin geçirmişler onlara çekmişim olmaması daha iyi benim arkadaşım çok çekti şükür ediyorum ben onu gördükçe
SuperrMomm Didemyaman Şuan istifra eden ve bu yorumlarını okuyan herkesss seni ablan gibi görüyoooo🙈🙈🙈 Kızzz yeeee valla yeee gitsin ya bulantılarım geçsin dua ediyorummm nefes almadan yicemmm hiç kiloyu takmicam hiçççç
gurbetcianne97 Didemyaman 27+1im 1 kere dahi kusmadım. ☺️ Kendinizi illa şu olması lazım illa bunu yaşamam lazım diye şartlandırmayın. Siz ve bebeğiniz kendinize özelsiniz. 🥰