Bende hindistan cevizi yağı sürüyorum nemli olunca kaşıntı olmuyor

Ptttssse fito krem normal nemlendirici özellikte bir zararı olacağını düşünmüyorum.Bana egzama için vermişti doktor çünkü.Ama ben bio-oil yağını kullanıyorum karnım için

Seross10 ya bilmiyorum bebek yağı sürünce daha kotu oluyor artık napcam bilmiyorum 😒

Ptttssse bebek yağı banada basit geliyor sanki. Bir zeytinyağ bir hindistan cevizi yağı sürüyorum

Ptttssse canım biooil internette var, doğal içerikli olani Google’a yaz ordan çıkar. Sitelerde , derki kozmetikler de, eczanelerde , gratiste , watsonsta her yerde var Ben 125 ml olandan almıştım. Gebeliğimin başından beri kullandım sorun yaşamadım. Son haftalardayim sade vazelin sürüyorum. Arada tatlı badem yağı sürüyorum. Ne bileyim elime ne geçiyorsa sürüyorum yeter ki nemli kalsın , yoksa cattliyor malesef.. önemli olan gerçekten nemli kalması. Ama bio oil’in çatlakları hafifletme özelliği de var.

Ptttssse hindistan cevizi yağı aynısefa özlü krem aleovera jel hepsini denedim gün içinde karışık sürüyorum. bi gğn forumda bi arkadaş elma sirkesi demişti. pamuğa sıkıp sürdüm o çok iyi gelmişti kaşıntı atağına siz de deneyin. ben biraz önce duştan çıktım kremlendim ama külot pijama lastiği değince bile kaşınıyor

Seross10 benimkini görseniz kırmızı kırmızı kasiyinca yara oluyo 32+4 günlüğüm

Ptttssse ben daha 28. Haftamdayım zateen kilo alıp vermekten çatlağım hep vardı benim belki senin haftanda benimde olur 😔😔

Tugba86 hemde nasıl acil yarin eşim alsin. Allah razi olsun ya bi elimle yazıyorum bi elimle kasıyorum🥺

momsturk yaa elma sirkesi de çok iyi en azından yağı alana kadar onu deniyim bu gece simdi vazelin bepanthol sürdüm birazdan da elma sirkesi surcem fok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏