Kizlar çatlak oldugu icin göbeğim deli gibi kaşınıyor Allah rizasi icin şu kaşıntıya ne iyi gelir fito krem sürsem bebege zarari olur mu ? Arama kısmı olmadığı için post açtım yardımcı olana çok dua ederim ya🥺🥺🥺🥺
Çatlak kaşıntı fito krem
😒😒
Kizlar başka bilginiz varsa ona da razıyım l
Bende hindistan cevizi yağı sürüyorum nemli olunca kaşıntı olmuyor
Ptttssse biooil kullandım, duştan sonra da vazelin sürdüm
demethanim vazelin süreyim bide dediğinizi nerden aldınız cok teşekkür ederim
Ptttssse canım biooil internette var, doğal içerikli olani Google’a yaz ordan çıkar. Sitelerde , derki kozmetikler de, eczanelerde , gratiste , watsonsta her yerde var Ben 125 ml olandan almıştım. Gebeliğimin başından beri kullandım sorun yaşamadım. Son haftalardayim sade vazelin sürüyorum. Arada tatlı badem yağı sürüyorum. Ne bileyim elime ne geçiyorsa sürüyorum yeter ki nemli kalsın , yoksa cattliyor malesef.. önemli olan gerçekten nemli kalması. Ama bio oil’in çatlakları hafifletme özelliği de var.
Ptttssse hindistan cevizi yağı aynısefa özlü krem aleovera jel hepsini denedim gün içinde karışık sürüyorum. bi gğn forumda bi arkadaş elma sirkesi demişti. pamuğa sıkıp sürdüm o çok iyi gelmişti kaşıntı atağına siz de deneyin. ben biraz önce duştan çıktım kremlendim ama külot pijama lastiği değince bile kaşınıyor