Sedayaym123 olsun sağlıkla gelsin de inşallah 🙏😊 erkek bizimki sizinkinin cinsiyeti ne

37 ye yeni girdik bizde de durum aynı son hafta dedi doktor dönmez se sezeryan konuşucaz

Smyra91
    Erkekler doğuştan rahatına düşkün desenize bizim de erkek 🤣

Smyra91
    Erkekler doğuştan rahatına düşkün desenize bizim de erkek 🤣

Smyra91 instagramda fizyoterapist özge yoğurtçu takip edin gösterdiği hareketleri yapın. dönen bebeklerle ilgili postları da var zaten bakabilirsiniz. egzersizle dönen bir çok bebek oluyor

Smyra91 secde duruşu yapın ve koltuğa ayaklarınızın üzerinde oturun yavaşça ellerinizi yere koyun 3 derin nefes alıp tekrar kalkın hergün 1-2 defa yapın YouTube dada var videolar ben öyle çevirdm

Mzeynep sormayın bizimki kendini de göstermiyor katlanmış oturuyor içerde 😊

momsturk Aslinda cok hareketliyim her gün düzenli 1, 1 bucuk saat yuruyorum.internette egzersizleri arastirdim biraz ama yanlış bir hareket yaparım diye yapmak istemedim. Dediginiz sayfaya bir bakarım teşekkürler

Smyra91
              Valla ikimizin de bebekleri aynı heralde. Bizim oğlan da eliyle kapatıyor yüzünü yüzünü hiç göremedik desem yeridir.

Smyra91 34.haftada benim bebeğim de tersti.37.haftadaki kontrolümde döndüğünü söyledi doktor.Donuyor merak etmeyin

Smyra91 bu kişinin eşi de kadın doğumcu ben o yüzden de çok güveniyorum. inşallah döner sizinki de ya da nasıl gelmek isterse artık 🌸

DefneRana
                  Bu hareketler dışında ekstra
                  1 ışıkla döndürme diye birşey okudum. Güçlü bir ışık kaynağını karnınızın altından bir süre tutuyorsun. Bebek ışık kaynağına doğru dönüyormuş.
                  2 sesle dönüyormuş. Kendi sesini kaydedip kasıklarından açıp dinlet. Bebek anne sesine doğru dönermiş.
                  3 soğuk la döndürme. Bebeğin kafasınon olduğu yere soğuk bişi koyuyırmuşsun. Bebek bundan kaçıyormuş dönmesini sağlıyormuş. Ama buna dikkat et hasta etme kendini
                  Hareketlerden korkuyorsan bunları dene bol bol da dua et. Elimizden gelenler bildiklerim bunlar şimdilik

Tugba86
                    Valla bana Bi umut oldu bebeğiniz inşallah benim bebeğim de döner bu hafta içinde 37 ye girdik de

Mzeynep inşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Benim zaten sezaryen olduğu için hiç problem etmemiştim.Siz de stres yapmayın