Sumeyyeee nasıl yani bebekte bir sıkıntı olmadı mı? Basit bir işlem mi biraz detay verebilir misiniz

Sumeyyeee bunu da okudum yapabilen doktorlar oluyormuş ama çok ilginç gerçekten 😊 sağlıkla gelsin inşallah miniginiz 🥰

Crnbzkrt
      Ultrasonla bakılıyor ctg yapılıyor yer su ve bebek dönebilecek pozisyondaysa damrdan ilaç veriliyor sancı felan olmasın doğum başlamasın diye
      Doktor eliyle iki kez de dönderdi ama ctg ye takılı bir şekilde dönderme esnasında durup ultrasonla baktı bebek herhangi bir tepki verse bırakıcam dedi
      Yada canın yanarsa hemen bırakırız dedi
      Canım yandı biraz oda ayaklarının olduğu taraf
      Saniyeler içinde bitti
      Bir gece hastanede kaldım 3saatde bir ctg yapıldı sabaha çıktım

Sumeyyeee maşallah takdir ettim doktorunuzu da sizi de, her doktor yapmıyor sanırım herhangi bir riski car mı acaba yoksa şayet ilerleyen haftalarda dönmezse ben de teklif etmek isterim doktoruma

Smyra91 benimde aynı bu seferki kontorolumde belli olacak bakalım dönmüşmü 33 haftaya geldik döner mi bilmiyorum inşallah döner diger ikisini normal doğurdum

Crnbzkrt risk olarak düşükde olsa belki doğum başlayabiliyor ama düşük ihtimal
        Bu arada almanyada yaşıyorum
        Türkiyede pek yapmıyorlar galiba genelde dönmezse sezeryan yapıyorlar ama siz yinede sorun doktorunuza eğer karın içi uygunsa neden yapılmasın

Tugba86
          Benim doğum şeklim belli değil daha onun dönüp dönmemesine bağlı. Ondan bu stresi aslında ama herşey olacağına varır ne diyeyim. Sağlıkla gelsin de