mor_menekse1 bayangulucuk35 beslendikleri plasenta bir mi ayrı Ayrı mı canım bnimde ikiz merak ettim :)
bayangulucuk35 duyguuudmr amin cümlemize canım darısı senin başına inşalah sıkıntısız bu zamana gelır sın sende
mor_menekse1 duyguuudmr siz daha çok minaksınz bizde ikiz bekliyoruz Allah nasip ederse 😊 20 haftalığız okdr zorlu geçti ki ben Kndime yeni yeni geldim seni düşünemiyorum 🤭elhamdülillah hersy yolunda
duyguuudmr mor_menekse1 Çok şükür yinede bugünüme dayanıyorum 😂 daha uzuuun yolum var dimii 🥰 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🐣
Derin34-23 Maşallah size,Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 29. Haftanın içindeyiz bizde❤️
duyguuudmr Derin34-23 Maşallah sonlara doğru yaklaşıyorsunuz bizim yol biraz uzun 🥰 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🐣
mor_menekse1 duyguuudmr Amin hepimiz inşAllah Saglıkla gelsinler ama okdr zor gecti ki benim hem ilk hem ikiz Annam agladı kusmaktan 😂 Rabbime Şükürler olsun geçti gibi bu hafta hayatta degildin ilk 4 ay
Derin34-23 duyguuudmr Amin Allah hiç bir bebeğin ayağına taş değdirmesin😌 Ama son hafta gibi hiç gelmiyor zaman hiç geçmiyor şimdi de çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için💓🥺
ftmnr_drgt duyguuudmr 23+2yiz kızımla kızımın gelişimi 24 haftalık, bu zamana kadar kusma bulantı hiç yaşamadım çok güzel geçen bir süreç oldu hızla büyüyoruz 🤗 cok sevindim ikizlere sağlıkla kavusup kucağınıza alın 🙏🧿
duyguuudmr ftmnr_drgt Maşallah Rabbim bizede böyle güzel geçirmek nasip etsin inşallah kısa zamanda geçer 🥰 sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻🐣🐣
[silindi] duyguuudmr Aynenn öyle canım maşallah senin de ikizmiş Allah nazarlardan saklasın ben de hep ikiz istedim ama tekmiş benimki,😂😂
duyguuudmr [silindi] Eşimde bende çok istiyorduk Rabbim nasip etti şükürler olsun 🤲🏻🐣🐣 bambaşka bir his 🥰
ftmnr_drgt duyguuudmr amin inşallah en kısa zamanda güzel günler yakın sizlere de minislerle maşallah 🧿🤗 cok teşekkür ederiz amin inşallah hepimiz 🥰🥰🐣
[silindi] duyguuudmr Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadarlık evlisin canım