mor_menekse1 Merveikratanem merhaba canım tek mi çift mi ikizlerin beslendikleri plasenta tek tek mi benimde ikiz merak etim 😍
mor_menekse1 duyguuudmr Amin hepimiz inşAllah Saglıkla gelsinler ama okdr zor gecti ki benim hem ilk hem ikiz Annam agladı kusmaktan 😂 Rabbime Şükürler olsun geçti gibi bu hafta hayatta degildin ilk 4 ay
duyguuudmr mor_menekse1 Ayyy inşallah tez zamanda rahatlarım yaa, doktorum dedi zaten ikiz olduğu için biraz daha ağır geçirebilirsin diye 🙄 her hafta bir belirti oluyor ama güzel hisler 🥰
Merveikratanem duyguuudmr inşallah canım zamanında hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🤲😘
Derin34-23 duyguuudmr Amin Allah hiç bir bebeğin ayağına taş değdirmesin😌 Ama son hafta gibi hiç gelmiyor zaman hiç geçmiyor şimdi de çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için💓🥺
duyguuudmr Derin34-23 Ben daha yolun başındayken sonlara gelmeyi bekliyorum kavuşmak için ama geçmiyor zaman 🥰 sizin göz açıp kapayıncaya bitecek inşallah 🤲🏻🐣
[silindi] duyguuudmr Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadarlık evlisin canım
duyguuudmr Kusciviltisi İnşallah öyle olur yaa çünkü bulantılar halsizlik falan zaman geçmiyor gibi 🥰😂
mor_menekse1 duyguuudmr hayırlısıyla güzl sonuçlar Alalım da gecyor ya şimdi açıkmalar başladı iki satte bir yemek istegi 😁unutum gitti
Fundabshn duyguuudmr Amin cümlemizinkini canım hepimiz sağlıkla doğuralım bir nefeste kurtulalım inşallah 🤲🏻🤲🏻💕
Kusciviltisi duyguuudmr bende öyleydim 13-14 te tüm bulantım koku hassasiyetim geçti 30 a kadar prenses gibiydim, sonrası zehir oluyooorrr geceler 😂😂😂
duyguuudmr Kusciviltisi hahahah 😂😂 sonunda kavuşmak var inşallah çekeceğiz bu zorlukları canısı 🥰🤲🏻🤲🏻