pnrylcn Pinkmom amin canim ☺ bende senin gibi 18 agustosda gelsin istiyorum tarih cok guzel. 18.08.18 8'de ugurlu rakamimdir 🙈 belki dualarimiz kabul olur bakalim. Sen de normal mi istiyorsun ?
Pinkmom pnrylcn Yok canım spinal sezeryan olucam nasipse ama ani bir süpriz yaparsa normalde deneriz dedik akışına bıraktım bakalım nasipse ne varsa onu yaşıcaz :) çook heyecanlı oluyormuş son zamanlarda😍
Pinkmom Snur94 Artık son zamanlarda bi yerim gık dese aha acaba doğuruyorummu die düşünüyo insan🙈😄 neyse ki yalancıda olsa sancım yok fakat sertleşme çok oluor o da çok normal artık.Hayırlısıyla gelsinler💕💕
Snur94 Pinkmom artık yalancı çoban olduk üç defa yanlış alarmla hastaneye gitmişligimiz var kimse inanmayacak bize gerçekten gitsek de doktorda dahil 🙄😂 ben dayanamıyorum artık gerçekten çok zorlanıyorum sıcak ve sıcakla beraber son haller çok fena
Mehtappp pnrylcn ben yurt dışında yaşadığım için suni sancıyı isteğe göre vermiyorlar burda beklemekten başka çarem yoktu. Evet iğnelenmeler oluyo bende de 6. Aydan bu yana aşşağıya baskı yapıyo pelviks kemiklerim de ağrı var.bugün baya bi temizlik yaptım otur kalk bilerek yaptim ki doğumu tetiklesin ama yinede hayırlısı olsun.
Sibel3434 Pinkmom şimdilik normal.gibi duruyor canım dönmüş bebiş haftaya doğum öncesi kontrol için gidceem inş normal olur diye.umut ediyorum 🤗
FulYasin01 Pinkmom Bende kokusunu merak ediyorum , kime benziyor merak ediyorum bir an önce kavuşmak istiyorum. Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın, bu güzel duyguyu bütün kadınlar tatsın inşallah 🤗🤗😍😍
FulYasin01 Nurr Hayırlsıı olsun canım , ben normal doğumu yapamayacağımı bildiğim için istek üzerine doktorum sezeryana alacak 🤗🙈