Pinkmom Oglununannesi Allah yardımcın olsun sıcaklar insanı mahvediyor cidden e bi de senin bi minnoşun daha varmış +5 zorlanıyosundur:)
Pinkmom Eliffff Kesinliklee 8 ay nasıl geçti anlamadım ama şu son 20 gün geçmiyor🙄 Sizin daha az kalmış sağlıkla kavuşun💕
Pinkmom Seymaas Süperr böyle son 1,2 şafakları görünce ben bile heyecanlanırken sizleri düşünemiyorum😍
Pinkmom FulYasin01 Dünyaya gelmek için harika bir tarih😍 bende 18.08 i istiyorum nasipse. Çok şükür benimde hamileliğim sorunsuz geçti yavrum hiç üzmedi yormadı annesini kilo bile aldırmadı🙈Artık kucaklamak göğsümden ayırmamak istiyorumm:))
FulYasin01 Pinkmom Bende kokusunu merak ediyorum , kime benziyor merak ediyorum bir an önce kavuşmak istiyorum. Allah hiç bir kadının kucağını boş bırakmasın, bu güzel duyguyu bütün kadınlar tatsın inşallah 🤗🤗😍😍
pnrylcn Pinkmom amin canim ☺ bende senin gibi 18 agustosda gelsin istiyorum tarih cok guzel. 18.08.18 8'de ugurlu rakamimdir 🙈 belki dualarimiz kabul olur bakalim. Sen de normal mi istiyorsun ?
Pinkmom pnrylcn Yok canım spinal sezeryan olucam nasipse ama ani bir süpriz yaparsa normalde deneriz dedik akışına bıraktım bakalım nasipse ne varsa onu yaşıcaz :) çook heyecanlı oluyormuş son zamanlarda😍
Pinkmom Snur94 Artık son zamanlarda bi yerim gık dese aha acaba doğuruyorummu die düşünüyo insan🙈😄 neyse ki yalancıda olsa sancım yok fakat sertleşme çok oluor o da çok normal artık.Hayırlısıyla gelsinler💕💕
Snur94 Pinkmom artık yalancı çoban olduk üç defa yanlış alarmla hastaneye gitmişligimiz var kimse inanmayacak bize gerçekten gitsek de doktorda dahil 🙄😂 ben dayanamıyorum artık gerçekten çok zorlanıyorum sıcak ve sıcakla beraber son haller çok fena