M_kemal momm33 Şimdilik herşey yolunda ama tabii yolumuz uzun. Allah sağlık versin. Siz de durumlar nasıl?
happy_mom6 Sizlere bişey sorabilirmiyim ya ben mesela bebeği görmediğim zaman aceba bişeymi oldu düşüncesine kapılıyorum sizdede oluyomu
taspinar1007 happy_mom6 olmaz mı insan keşke evde ultrason olsa da her gün bakıp rahatlasam diye düşünüyor 😅 çok normal ama korkmayın yalnız değilsiniz 😊
pusatmom35 happy_mom6 Ay olmaz mi doktor 1 ay sonra gel diyor benim 2 haftaya icime kurt dusuyor yine gidiyorum 🤦🏻♀️
Kuku-00 happy_mom6 Kanamanız olmadığı sürece bir problem yok demektir. Bir kaç hafta sonra bebeğin içerde hareketlerini minimal şekilde hissetmeye başlayacaksınız. Yüzeysel değil henüz yüzeysel için çok erken, içerden hissedeceksiniz.
happy_mom6 taspinar1007 demi mesela az ağrım olsa bişeymi oldu diye takıntı yapıyorum sadece bende mi var diyor um
Aysmaa Kubraalisoy henüz öğrenmedim ikili test için randevu aldım inşallah öğrenirim🙂 siz ne zamana gidiyorsunuz ikili teste
Funda1999 Keho2626 12+4 günlük olduk 18 mayısı gösteriyor doğumum😍ikili taramam yapıldı 2 hafta sonra tekrar gidecm cinsiyeti söylemzse özele gidecm öğrenmek için 2.gebeligim çok merak ediyorum rabbim hayırlısıyla her anı mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin cümlemize 🤗😊💕
Gmz11 Benim de 15-20 Mayıs arası gözüküyor doğumum şuan 11 hafta 2 günlüğüz daha öğrenmedik bakalım bende çok merak ediyorum
pusatmom35 Keho2626 nisan sonu mayıs başı gözüküyor benim 15 haftalığım cinsiyet tahmini erkek yaptiktan sonra iki kere daha gittim erkek cinsiyeti bu saatten sonra değişmez dedi pipisini de gördük kac kez 😆😂
happy_mom6 pusatmom35 aynı benim gibi şu an benim 2 hafta oldu doktora gideli cuma günü gidecem bende bi cuma olsaydıda sağ salim görseydim diyorum