Minnosunannesiiii 35lavanta benimde aynı erkenden uyuyup kalıyorum. Koku hassasiyetim çok. Ve mide bulantım da çok. Daha öğrenemedim 12. Hafta bitecek 14. Haftada gel dedi doktor söyleyeceğim dedi
35lavanta Minnosunannesiiii benim bugün 2li tarama testim vardı sordum bende tahmininiz varmı dedim baktı ama daha çok küçük dedi 3 hafta sonra gidicez artık ozaman öğreniriz inşallah 🥰
oglusumbenimcanm Benimde doğumum 18 Mayıs gözüküyor şimdilik 🤗 daha kontrole gitmedim 14 haftalıkken gidicem inşallah görebilirim 🤭
happy_mom6 Bende 11 haftalığım 11+0 haftaya randevum var ikili test için cinsiyet söylermi bilmiyorum merak ediyorum
marsel_ve_annesi Keho2626 12+4olduk ama hala bulantılar tiksinmeler mide ağrılarına devan bitik durumdayım🥴 Cinsiyet için daha 3hafta sonra gidicem hayırlısı Doğum için bi gun vermedi daha sizce ne zamana denk gelir?
35lavanta Keho2626 Haber vericem demiştim herşey yolundaymış çok şükür ölçümler gayet iyi dedi kan testi sonuçlarımda hafta içi çıkacak arayıp söyleyecekler ozmanda unutmazsam yazarım 🥰