Mervensss 11+3 şuanda haftaya cumartesi ikili tarama var cinsiyeti ozaman görürüz inş benimde doğum 22 mayıs görünüyor ya bakalm hayırlısı😊🌸
Kuku-00 happy_mom6 Kanamanız olmadığı sürece bir problem yok demektir. Bir kaç hafta sonra bebeğin içerde hareketlerini minimal şekilde hissetmeye başlayacaksınız. Yüzeysel değil henüz yüzeysel için çok erken, içerden hissedeceksiniz.
happy_mom6 Kuku-00 hareketlerini hissetsem keşke canım bu kadar sorun etmem şimdi hissedemiyorumya o yüzden mesela randevum 1 ay sonraya o zamana kadar aceba bişeymi oldu diye aklıma geliyo devamlı
happy_mom6 pusatmom35 aynı benim gibi şu an benim 2 hafta oldu doktora gideli cuma günü gidecem bende bi cuma olsaydıda sağ salim görseydim diyorum
Sarikan93 anonimgelin bizimde aynı Mayıs sonu haziran başı bakalım hangisine denk gelicek tahmini doğum tarihi 3 Haziran 10+3 olduk daha 3 4 haftamız var öğrenmeye heycanla bekliyoruz 😍
Kuku-00 happy_mom6 kaçıncı haftanda düştüğün oldu. Çok üzüldüm insaallah bunda bir problem yaşamazsın sağlıcakla kucağına alırsın bebişini
happy_mom6 Kuku-00 inşallah kuzum benim çok teşekkür ederim o boş gebelik oluşmuştu canım ondan düşük oldu
insantanesi1 Doktorum Mayıs sonu Haziran başı dedi doğum için henüz cinsiyet öğrenmedik 9+2 deyiz 🧡 Haftada bulantılarım başladı fenalardayım bulantı ilacı kullanmasam çok kötüyüm inşallah 1. Trimester döneminden sonra geçer bulantılarım çok amin 🙏