anonimgelin Keho2626 herkes erkek diyo hamileliğim rahat ta geçiyo bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun ilk çocuğum sonuçta 🥰
momm33 anonimgelin Keho2626 mayıs başı doğum yapıcam 12 haftalıkken doktorum kız gibi dedi 🥰 alışveriş yapmayın dedi ama biz dayanamadık bi kaç bişey aldık 🤣 şimdi 14 haftalığız bi kaç hafta sonra netleşicek cinsiyet
Tugce16 Biz de bugün 13+1 olduk, mayısın 13’ü doğum görünüyor her şey normal giderse 🙊 ben 2 gün önce serklaj oldum duaya ihtiyacım var kızlar. Cinsiyet öğrenemedik daha
kubracyln 28 Mayıs doğum gözüküyor benimde 😍 cinsiyeti henüz öğrenmedik sabırsızlıkla kontrolü bekliyoruz☺️ Uyku harici bi belirtim yok çok şükür rahat geçiyor şimdilik 🙏🏻
Nisalimon 15 mayis doğum tarihimiz iki ayrı Dr a gittim kıza benziyor dediler fakat ikili tarama testinde kanda değerim yüksek çıktı usg de herseyjm çok normal inşallah sağlıcakla doğumunuda görürüz bebeklerimizin
35lavanta Keho2626 Merhaba ilk kızımıda Mayıs ayınca kucağıma almıştım hemde anneler gününde ❤️ 28 mayıs gözüküyordu tahmini doğum tarihi 12 Mayısta doğdu. Şimdide 25 Mayıs gözüküyor bakalım belki diyorum yine anneler gününde gelir ❤️ şuan 12+1 hatta az sonra 12+2 olcaz yarın ikili tarama testimiz var hayırlı haberler alırız inşallah.. İlkindede mide bulantılarım olurdu ama bu seferki biraz zorladı ve koku hassasiyeti oldu birde akşamları erkenden uyuyup kalıyorum bugün ne hikmetse uyymadım az sonra bayılırım zaten 😂😂
Minnosunannesiiii 35lavanta benimde aynı erkenden uyuyup kalıyorum. Koku hassasiyetim çok. Ve mide bulantım da çok. Daha öğrenemedim 12. Hafta bitecek 14. Haftada gel dedi doktor söyleyeceğim dedi
35lavanta Keho2626 Aminnn hepimiz hep hayırlı haberler alalım❤️ Tabiki inşallah unutmazsam yazarım seve seve 🥰
35lavanta Keho2626 Haber vericem demiştim herşey yolundaymış çok şükür ölçümler gayet iyi dedi kan testi sonuçlarımda hafta içi çıkacak arayıp söyleyecekler ozmanda unutmazsam yazarım 🥰
M_kemal momm33 Şimdilik herşey yolunda ama tabii yolumuz uzun. Allah sağlık versin. Siz de durumlar nasıl?
Tazeanne0134 Keho2626 kız mayıs başı olanlar bile sanmam benim doğum da mayis sonu görünüyor 10+6haftalık hamileyim oğlumda 23+6dı öğrendiğimiz de 😂 göstermedi ve o zaman yüzünü de ilk ve son kez gördük bu da abisine çekerse ohoooo bizim öğrenmemize daha çoook var detaylı ultrasonda öğrendik ve dediğim gibi yüzünü de ilk defa net olarak doğduğu zaman gördük 😂😂 2 yaşına girecek şuan bile gerçekten o kadar utangaç ki