Keho2626 Hadi biraz sohbet edelim hem bu başlık altında hemde hamilelik nasıl geçiyor onun hakkında 😇☺️
Minnosunannesiiii Keho2626 hamilelik bu hafta çok zor geçiyor aşırı mide bulantım var mayıs sonu doğumum var 🥳
momm33 anonimgelin Keho2626 mayıs başı doğum yapıcam 12 haftalıkken doktorum kız gibi dedi 🥰 alışveriş yapmayın dedi ama biz dayanamadık bi kaç bişey aldık 🤣 şimdi 14 haftalığız bi kaç hafta sonra netleşicek cinsiyet
Sarikan93 anonimgelin bizimde aynı Mayıs sonu haziran başı bakalım hangisine denk gelicek tahmini doğum tarihi 3 Haziran 10+3 olduk daha 3 4 haftamız var öğrenmeye heycanla bekliyoruz 😍
Keho2626 Minnosunannesiiii aynı şikayetler şu an bende de var çok bulantı hafif kaşık ağrısı ve bel ağrısı 🥺🥰
papatya56 M_kemal Mayıs sonu dogumum İnşallah cınseyeti ögrenmedım cumartesi detaylıya gircem belki öğrenirim orda midem fazla bulanmıyo iştahım yok
anonimgelin Keho2626 herkes erkek diyo hamileliğim rahat ta geçiyo bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun ilk çocuğum sonuçta 🥰
fatoskarakus Tahmini 14 Mayıs doğum olacak , doktorum erkeğe benziyor ama hazırlık yapma 2 hafta sonra net bakalım dedi 🤷🏼♀️
Harikaaa Benim de Mayıs ortası yada sonu bulantılar azalmaya başladı ama cinsiyeti tam öğrenemedik tahmini söyledi
Berrasirin Keho2626 mayis 15 insallah ..doktorum kiz olabilir dedi 16.haftami bekliyorum ..bulantilar koku hassasiyeti devam 🤢