Tugbamete Minikbebelak 2019 da erkek doğurdum çevremdeki herkesinde oğlu oldu bu sefer kıza hamileyim kimi görsem kıza hamile bence bu durumu ben belirliyorum ben ne yaparsam herkes onu yapıyor 😂😂😂😂
Sbldgn Benimde erkek ablamda bi ay önce erkek doğurdu sanırım erkek senesi gibi burda da çoğu erkek yeni öğrenenlerin
Htcm65 papatya56 Emine_22_09 13 haftamda gittim hiçbir sey diyemedi bazı doktorlar erkenden ne gğzel biliyor yaa ben merakımdan çatlayacam🤭🤭😂
eddaaaa papatya56 merhaba , detaylı ultrasona neden girdiniz acaba ikili tarama içinmi ? Bende çarşamba 12 haftalık olucam doktor mutlaka gel dedi randevu aldım ama ultrasona sokarlarmı ikili tarama için hiç bilmiyorum çok merak ediyorum :)
Minikbebelak Iknr-mls ya nedense banada erkek gibi geliyordu herkes sanırsam yüzün şöyle değişmiş kesin erkek felan dedi ondan kaynaklı öyle düşündüm sanırsam😄😄
KK16 Minikbebelak Ay gören çoğu Kıza benzetti ama beni görenler erkek diyen çok merakla bekliyorum ben de 🙈
KK16 Minikbebelak Ay gören çoğu Kıza benzetti ama beni görenler erkek diyen çok merakla bekliyorum ben de 🙈